bæredygtig kaffeløsning til erhverv

Er du på udkig efter en kaffeløsning, der vil tage hånd om kaffefarmeren og regnskoven, hvor kaffen gror?

1
12
15
fairtrade

EN FULDSTÆNDIG BÆREDYGTIG KAFFE.....

Findes ikke endnu. Men vi arbejder hver dag for, at vores kaffe bliver bedre for mennesker og for kloden. 

Vi har startet vores bæredygtige rejse i Honduras, hvor vi sørger for gode vilkår for kaffefarmere, og køber du vores Puro kaffe, så får du klimaneutrale bønner, der beskytter regnskoven.

For os handler det om at se ud over bionedbrydelige engangskopper til kaffemaskinen og ned i rejsen, som kaffen tager, før den ender i din kop. Vi er kun lige begyndt, og vi har endnu ikke alle løsningerne på udfordringerne i industrien, men vi vil være med til sætte standarden for mere bæredygtig kaffe.

Se hvad vores kunder siger

Med energivenlige maskiner, økologiske produkter og CSR-venlighed er det en “win-win” situation for os. Kaffen er i top og maskinerne leverer super god kvalitetskaffe.

ASSA Abloy Opening Solutions - logo

Martin Cronwald

Managing Director, Assa Abloy

Opening solutions Denmark A/S

Valget af Freehand Coffee faldt os ganske naturligt. Vi har samarbejdet i flere år, og de har bevist at de magter at håndtere en krævende kunde som CPH med en stabil drift og et højt serviceniveau.

Cph airport - logo

Camilla Davidsen

Head of procurement,
CPH Airports

Freehand Coffee er helt i tråd med vores strategi om at reducere miljøpåvirkning fra vores forretning og vores ambitiøse målsætning om at reducere vores Co2 udledning.


landtmännen-schulstad - logo

Pernille Bang-Löwgren

Administrerende direktør
Lantmännen, Schulstad A/S

Det vi gør

Det du får

Er du firmakunde?

Så kan du booke en gratis smagsprøve på vores læke og delikate puro kaffe

find din nye kaffemaskine her

Vi har samlet tre maskiner, som vil kunne passe til de fleste kontorer.
Uanset om I er 10 eller 100 medarbejder, så har vi en løsning der passer til jeres kontor.

Vi tilbyder lige nu en gratis og aldeles uforpligtende KAFFETJEK, hvor vi gennemgår din nuværende kaffeløsning, hvor vi hjælper dig til at finde besparelser eller kvalitetsforbedringer i din kaffeaftale – Måske endda begge dele.

KAFFEMASKINE
Spengler brooklyn

Til det lille kontor

Master Barista Brooklyn er en særdeles robust og driftssikker kaffemaskine som bygger bro mellem funktionalitet, lækkert skandinavisk design og har markedets største touchskærm med mulighed for at vise informationer, reklamer, firma profil eller andet, både som pauseskærm og under produkt udlevering.

Kan lave 150-200 kopper pr. dag og bruger hele kaffebønner og instant kaffe. Denne maskine egner sig godt til det lille kontor.

Drikke udvalg:
Kaffe, Espresso, Café Crème, Americano, Varmt vand, Café Latte, Cappuccino, Latte Macchiato, Kakao, Chococcino, og mange flere.

Kampagnepris spar 20%

Kontant pris: DKK 37.440,- DKK 31.200.-
Lejepris/md (60mdr): DKK 1.176,- DKK 980.-*

* inkl. fuld tryghedsgaranti, fuld service, arbejdsløn, reservedele mm. (gælder kun ved lejepris)

melitta_xt4

Til det mellem kontor

Melitta XT4 leverer sublim kaffekvalitet med frisk mælk. Det er en perfekt kaffeløsning hvis der ønskes ægte caféstemning med lækre tilberedte mælke drikke som café latte, macchiato, cappuccino såvel som espresso og kakao.

På indersiden lever Melitta® XT4 helt op til de etablerede høje kvalitetsstandarder fra Melitta. Brygge enheden er konstrueret i rustfrit stål. Med et bønnekammer på op til 20g kaffe kan den nemt producere større mængder (dobbelte doser).

Drikke udvalg:
Producerer op til 56 forskellige predefinerede kaffe og kakaodrikke. Herunder naturligvis alm kaffe, espresso, Café Crème, Café Latte, Cappuccino, Latte Macchiato, Kakao mm.

Kampagnepris spar 10%

Kontant pris: DKK 94.000.-  DKK 75.200.-
Lejepris/md (60mdr): DKK 2.505.- DKK 2.161.-

inkl. fuld tryghedsgaranti, fuld service, arbejdsløn, reservedele mm.

Franke a800

Til det store kontor

Forkæl dine medarbejdere, gæster og kunder med en Supreme Barista A800, så er I altid sikret en sublim kop kaffe. Supreme Barista A800 er særdeles slidstærk, driftssikker, støjsvag og bygger på FRANKES over 100 årige erfaring med at producere espressomaskiner.

Multimedia skærmen har mulighed for at vise informationer, reklamer, firma profil eller andet, både som pauseskærm og under produkt udlevering.

Med to kaffebønnetårne og det indbyggede kakaosystem er det muligt at tilbyde et nærmest uendeligt antal varierede drikke – altid med barista kvalitet.

Kan lave 250 kopper pr. dag og bruger hele kaffebønner. Denne maskine egner sig godt til det store kontor.

Drikke udvalg:
Kaffe, Espresso, Café Crème, Americano, Varmt vand, Café Latte, Cappuccino, Latte Macchiato, Kakao, Chococcino, og mange flere.

Kampagnepris spar 10%

Kontant pris: DKK 100.788.- DKK 90.709.-
Lejepris/md (60mdr): DKK 2.976.- DKK 2.678.-

inkl. fuld tryghedsgaranti, fuld service, arbejdsløn, reservedele mm.

Next move

Vil du havre en komplet
og skræddersyet kaffeløsning

uforpligtende kaffesnak

Book en uforpligtende kaffesnak med os

Skræddersyet løsning

Sammen finder vi den rigtige kaffeløsning

Prøv vores kaffe

Du kan smage vores kaffe og te

Få din nye kaffeløsning

Du får kaffe og te på kontoret

Vi er grundige og ærlige

Freehand Coffee Company arbejder hver dag på at realisere vores vision: at gøre verden til et bedre sted at være
– kop for kop

Vi ønsker at være den mest professionelle og innovative, men samtidig også den mest CSR venlige leverandør af kaffeløsninger til virksomheder. 

Vi insisterer nemlig på at kende bonden bag bønnen – kun på denne måde kan vi nemlig tilsikre at vores kaffe bliver dyrket med respekt for miljø og med fair vilkår for kaffebønderne.

Det betyder blot, at alt vi foretager os, gør vi med fokus på miljø, bæredygtighed og socialt ansvar for vores kunder såvel som vores kolleger.

Vi er kendetegnet ved at være grundige, og vi gør os altid umage. Vi har håndplukket hver eneste kaffemaskine og smagstestet hvert eneste produkt i vores sortiment.

Vi sælger kun de mest energivenlige og bæredygtige maskiner, og selvfølgelig sælger vi også kun kaffe, hvor smagen er i verdensklasse.

Men vi er også ærlige. Det betyder, at du hos os altid kan forvente kompetent og relevant rådgivning tilpasset din virksomhed, og vi siger tingene, som de er.

Det resulterer somme tider i, at du ikke ender ud med den færdige løsning, du havde regnet med til at starte med, men en gennemtænkt løsning, som vi med garanti kan stå inde for, og som du og din virksomhed vil få glæde af fremover.

Vi skriver det med småt med stort

  • Serviceaftale + indeholder ALT (kørsel, reservedele, teknikertid samt ubegrænsede filterskift). I en standard serviceaftale faktureres kalkfiltre efter forbrug. Se prislisten for yderligere detaljer.
  • Leasingaftaler baserer sig på fast rente i hele perioden – finansieres gennem 3.part. Lejeprisen er baseret på en 60 måneders leje-/leasingaftale – 0 kr. i restværdig
  • Forsikringspræmie udgør 0,1% af værdien af udstyrets værdi/md. Kan evt. erstattes af forsikringsdeklaration.
  • Oprettelsesgebyr leasingaftaler DKK 975.-
  • El- og Vandinstallation skal være klargjort inden montering. Montering foretages kun til lovlig installation foretaget af autoriseret installatør.  
Personliggør kaffemaskinen

Lær mere om Freehand Coffee Company

Se vores video, og lær mere om hvem og hvad Freehand Coffee Company er, støtter og bidrager med.
Klik på vidoen herunder, og se videoen.