Den rigtige kaffemaskiner venter lige her

Freehand Coffee Company er ikke som andre kaffevirksomheder. Vi har mange års erfaring med at rådgive virksomheder og kontorer til at vælge den helt rigtige kaffemaskine til arbejdspladsen, men derudover er vi også din førende leverandør af bæredygtige kaffeløsninger. Vælger du Freehand Coffee Company, giver du ikke kun en hjælpende hånd til vores fælles fremtid. Du hjælper også de lokale kaffebønder og farmere samt deres lokalområde. Selv med små skridt kan du være med til at gøre en positiv forskel, og med en kaffemaskine til virksomheden fra Freehand Coffee Company er du allerede nået et godt stykke af vejen. 

Det virker måske som en nem opgave at vælge den helt rigtige kaffemaskine til virksomheden. Det er det til dels også, men vil du have en skræddersyet kaffeløsning, der passer til lige netop dit og din virksomheds behov, er det en god ide at få kompetent rådgivning og vejledning. Så er du sikker på, at du ender ud med den helt rigtige maskine til din virksomhed. Det er her vores dygtige medarbejdere hos Freehand Coffee Company kommer ind i billedet. Vi er grundige og ærlige i vores rådgivning. Det betyder, at vi gerne bruger ekstra tid på at lytte til dine behov og ønsker, og vi siger altid vores mening. Nogle gange ender det derfor ud med, at du ikke får den maskine til virksomheden, du efterlyste i begyndelsen. I stedet får du en kaffemaskine, der efter vores vurdering, er den helt rigtige til din virksomhed

Vi tilbyder mange forskellige former for industri kaffemaskiner og med forskellige bryggeteknikker. Vi har derfor kaffemaskiner, der kan brygge dig en god, sort kop kaffe, men også kaffemaskiner der kan brygge dig andre spændende kaffevarianterkakao og lave varmt vand til te.

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup