BÆREDYGTIG KAFFELØSNING
TIL virksomheder

Hos Freehand Coffee Company, er vi eksperter i kaffeløsninger til virksomheder.

Franke a600 & faema X15

Få en gratis smagsprøve

Book en uforpligtende kaffesnak med en af vores eksperter, og få en gratis smagsprøve på 250g Puro Organic kaffebønner, der både er fairtrade og EU øko certificeret!

Økologisk

90% af alt vores kaffe er certificeret indenfor en eller flere økologiske certificeringer

Bæredygtig

Vores kaffe bidrager til en mere bæredygtig fremtid, hvor vi tager hånd om planeten og kaffebønderne

Smagsfuld

Vi har smagstestet alle vores kaffebønner, og vi vil aldrig sælge noget som vi ikke selv vil drikke

Energivenlige kaffemaskiner

Ønsker I en miljøvenlig og strømbesparende løsning kan vi her hjælpe jer med en kaffemaskine eller kaffeautomat, som er A++ mærket.

Franke og faema

Strømbesparende

Rigtig mange af vores kaffemaskiner og maskiner til virksomheder er mærket med energimærket A++, og er de ikke det, så er de mærket med energimærke A+

Høj Kvalitet

Når du vælger en af vores kaffemaskiner, vælger du på samme tid også en kaffemaskine til din virksomhed, der er i meget høj kvalitet.

Skab medarbejderglæde

forkæl dine medarbejdere med kaffe af høj kvaltiet og gør hverdagen lidt bedre.

6 gode grunde til at handle med os

Ønsker I en miljøvenlig og strømbesparende løsning kan vi her hjælpe jer med en kaffemaskine eller kaffeautomat, som er A++ mærket.

Bæredygtighed gennemsyrer alt vi gør

Vi arbejder hver dag på at realisere vores vision om at være den mest professionelle og innovative, men samtidig også den mest CSR venlige leverandør af kaffeløsninger til erhverv i Danmark.

Bredt sortiment - DU KAN DET HELE ET STED

Når du handler hos os kan vi hjælpe dig med en totalløsning. Maskiner, service og ingredienser fra et sted. Vi har et bredt udvalg af kaffemaskiner og lækker økologisk kaffe, te og meget andet!

Ærlig og kompetent rådgivning

Hos Freehand Coffee Company tror vi ikke på at sælge færdige ”smart i en fart” løsninger, der måske i sidste ende viser sig ikke at være tilstrækkelige til din virksomhed.

Tryghedsgaranti fra service organisation

Hos os får du tryghedsgaranti fra landsdækkende serviceorganisation. Vi garanterer en oppetid på dine maskiner på over 99% Når du får en kaffeløsning fra Freehand Coffee Company medfølger en grundig serviceaftale

Kvalitetskaffe fra eget risteri i Belgien

Livet er for kort til en dårlig kop kaffe, og derfor har vi kun de mest velsmagende kaffebønner i vores sortiment. De fleste af dem stammer fra vores eget risteri i Belgien, hvilket sikrer at du kan få en god kop kaffe til prisen.

nem bestilling via webshop via online portal

Hos Freehand Coffee Company vil vi helst gøre det så nemt for vores kunder som muligt. Derfor kan I nemt og enkelt bestille jeres ingredienser og øvrige produkter via vores webshop eller ved at sende en mail

Kaffemaskiner til store og små virksomheder

Freehand Coffee Company har kaffeløsninger, der passer til den lille virksomhed og op til de helt store internationale og nationale koncerner. Vi har løsninger, som dækker ethvert behov.

Se hvad vores kunder siger

Med energivenlige maskiner, økologiske produkter og CSR-venlighed er det en ”Win-Win” situation for os. Kaffen er i top, og maskinerne leverer super god kvalitets kaffe.

Martin Cronwald Managing director, ASSA ABLOY Opening solutions Denmark A/S

Valget af Freehand Coffee faldt os ganske naturligt. Vi har samarbejdet i flere år, og de har bevist at de magter at håndtere en krævende kunde som CPH med en stabil drift og et højt serviceniveau.

Camilla Davidsen Head of Procurement, CPH AIRPORTS

Freehand Coffee er helt i tråd med vores strategi om at reducere miljøpåvirkningen fra vores forretning, og vores ambitiøse målsætning om at reducere vores CO2 udledning.

Pernille Bang-Löwgren Administrerende direktør Lantmännen, Schulstad A/S
  + 0 km²

  regnskov reddet

  + 0

  Kunder

  0 %

  Co2 neutral

  + 0

  kopper Freehand kaffe dagligt

  Next
  move

  michael_elise_frankemaskine

  Book en uforpligtende kaffesnak og få en gratis smagsprøve

  Vi er klar til en snak når i skal have en nye kaffeløsning - og vi giver sevlfølgelig en kop kaffe eller to.

  freehand cup 2
  Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup