Nominer månedens medarbejder

Du kan give et skulderklap til en kollega ved at nominer din kollega, for at have bidraget positivt til det gode arbejdsmiljø. Det kan være både stort og småt – det er op til jer hvad I mener der skal nomineres.

Vi håber og forventer, at hver medarbejder vil sende mindst en nominering afsted. Der er ikke noget loft for hvor mange nomineringer du kan sende. Vi vil gerne opfordre alle medarbejdere til at bidrage til denne træning. Både ved at nominerer, og ved selv at bidrage med hvad man hver især har af ideer.

De fem punkter vi har er:

#1 Ærlighed

– Vi er ærlige i vores rådgivning og sælger aldrig en kop kaffe vi ikke selv ville have drukket. Vi er ærlige overfor kolleger og kunder. Vi siger tingene som de er – Også når det er ømtåleligt. Men vi gør det i en god og konstruktiv tone.

#2 Vi gør os umage

– Vi er dygtige og vi går op i at gøre vores arbejde grundigt. Hos os køber du ikke bare en løsning der er smart i en fart. Du får en gennemtænkt løsning, der fungerer og som er baseret på årelang erfaring med at levere gode kaffeoplevelser. Vi betragter vores kunder, som man betragter med løsning!

#3 Vi spiller sammen

– Solide løsninger kræver at vi arbejder sammen – og forstår hinanden. Vi har to ører og kun en mund – derfor bruger vi dobbelt så meget tid på at lytte til og forstå vores kunders behov – Før vi kommer med løsninger!

#4 Vi har det sjovt

– Vi vil være en arbejdsplads hvor man har lyst til at komme hver dag – et sted hvor der er højt til loftet og hvor man har det rart.

#5 Vi passer på pengene 

– Både vores egne men også vores kunders. Vi stræber altid efter at skabe mest mulig værdi for pengene.

Opdater siden, for at genindlæse formularen.

nominering_billede