”The Freehand Coffee Way” Med vores rådgivningskoncept er du i gode hænder

Hos Freehand Coffee Company tror vi ikke på at sælge færdige ”smart i en fart” løsninger, der måske i sidste ende viser sig ikke at være tilstrækkelige til din virksomhed. Det betyder, at du hos os altid kan forvente kompetent og relevant rådgivning, og vi siger tingene, som de er.

Det resulterer somme tider i, at du måske ikke ender ud med den færdige løsning, du havde regnet med, men i stedet en gennemtænkt løsning, som vi med garanti kan stå inde for, og som du og din virksomhed vil få glæde af fremover.

michael_elise_frankemaskine

Behovsafklaring

Vi starter med at investere tid i at lære jeres virksomhed at kende. Hvor mange brugere? Smagspræferencer? Tid til rengøring? Installationsforhold (el, vand, grumshåndtering) Fokus på bæredygtighed?

Vurdering

På baggrund af behovsafklaringen foretager vi sammen med vores tekniske afdeling en vurdering, som danner grundlag for vores anbefaling. Oftest vil vi præsentere jer for 2 alternative forslag.

Anbefaling

Fordi vi har dybt kendskab til jeres behov kan i være sikre på at vores løsning er 100% skræddersyet og tilpasset netop jeres virksomhed. Samspillet med vores tekniske afdeling sikrer, at vores anbefalede løsning med garanti vil fungere driftssikkert i praksis.

Dialog

En indgåelse af en kaffeaftale er en opstart på et langvarigt forhold, hvor vi igennem løbende dialog vil tilsikre at jeres kaffeaftale er tilpasset jeres ændrede ønsker og behov.

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup