Få en skræddersyet aftale fra Freehand

Du skal ikke vælge os, hvis du er på udkig efter en løsning, der er smart i en fart.

Men ønsker du en skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed, som ikke kun brygger god og bæredygtig kaffe, men som også er tilpasset til dine ønsker samt dine kollegers behov, så lad Freehand Coffee Company blive din leverandør af bæredygtige kaffeløsninger!

Ærlig og kompetent rådgivning

Freehand Coffee Company arbejder hver dag på at realisere vores vision. Vi ønsker at være den mest professionelle og innovative, men samtidig også den mest CSR venlige leverandør af kaffeløsninger til virksomheder. Det betyder blot, at alt vi foretager os, gør vi med fokus på miljø, bæredygtighed og socialt ansvar for vores kunder såvel som vores kolleger. Vi er kendetegnet ved at være grundige, og vi gør os altid umage. Vi har håndplukket hver eneste kaffemaskine og smagstestet hvert eneste produkt i vores sortiment. Vi sælger kun de mest energivenlige og bæredygtige maskiner, og selvfølgelig sælger vi også kun kaffe, hvor smagen er i verdensklasse.

Men vi er også ærlige. Det betyder, at du hos os altid kan forvente kompetent og relevant rådgivning tilpasset din virksomhed, og vi siger tingene, som de er. Det resulterer somme tider i, at du ikke ender ud med den færdige løsning, du havde regnet med til at starte med, men en gennemtænkt løsning, som vi med garanti kan stå inde for, og som du og din virksomhed vil få glæde af fremover.

Derfor skal du vælge Freehand Coffee

Når du får en kaffeløsning fra Freehand Coffee Company medfølger en grundig serviceaftale, hvis du ønsker det. Med den får du adgang til support og service samt hurtig udrykningstid, hvis I mod forventning skulle opleve driftsforstyrrelser med jeres kaffemaskine. Med en serviceaftale bliver jeres vandfilter én gang årligt skiftet for at sikre den gode smagsoplevelse. Alle vores serviceteknikere er certificerede indenfor sundhed, miljø og sikkerhed, og når du får en tekniker på besøg, tilstræber vi os på, at det er den samme, der kommer hver gang. Alle vores teknikere har nemlig faste kunder, og det er med til at bidrage til en personlig relation og det gode samarbejde.

En kaffemaskine bidrager positivt til din arbejdsplads, og med den helt rigtige kaffeløsning glæder du ikke kun dine kolleger, men også de gæster og kunder, der måtte slå vejen forbi din virksomhed.

Hos Freehand Coffee Company har vi mange års erfaring og viden at trække på, og det giver dig de bedste forudsætninger for at få skræddersyet den perfekte kaffeløsning til dig. Ud fra dybdegående behovsanalyser af din virksomhed samt dine ønsker sammensætter vi det helt rigtige tilbud, så dit kontor eller arbejdsplads får lige præcist det, der skal til for at skabe den bedste oplevelse med nemme og brugervenlige kaffemaskiner og selvfølgelig velsmagende bæredygtig kaffe.

Innovation, god smag og bæredygtighed går hånd i hånd

For os handler den perfekte kaffeoplevelse ikke kun om god smag, men også om innovation og bæredygtighed. Ud over at skræddersy den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed, kan Freehand Coffee Company også hjælpe med at designe og tilpasse jeres kaffehjørne eller kaffeområde, således at det passer ind i din virksomheds indretning og firma-profil.

Vi sørger altid for at have de nyeste maskiner og de bedste løsninger, således at du hurtigt og nemt kan få brygget kaffe, der er fuld af smag, og i vores sortiment af kaffemaskiner, finder du nogle af markedets mest miljørigtige løsninger.

I Danmark betjener vi henved 2300+ kunder

herunder 9 af landets største C25 virksomheder. Vi forhandler en vifte af kaffemaskiner fra Europas førende producenter. Som organisation har vi stor erfaring med at løse komplekse og krævende opgaver, der kræver landsdækkende service. Ydermere behøver vores kunder kun at handle et sted. Vi har maskiner, ingredienser og service samlet i en aftale.

Vi har en af landets største tekniske organisationer med i alt 22 kørende serviceteknikere. Og selvom vi i praksis vil tilstræbe at i bliver betjent af samme tekniker så er vores landsdækkende organisation jeres garanti for at vi er i stand til at sikre en høj oppetid på maskinerne.

Velsmagende og certificerede produkter

Bare fordi din kaffe og te er bæredygtig, er det ikke ensbetydende med, at der er gået på kompromis med smagen – tværtimod. Livet er for kort til dårlig kaffe, og alle vores certificerede produkter er valgt på grund af deres gode smag, så du med god samvittighed kan lave dig en velsmagende kop kaffe, te eller kakao.

Vi elsker en god og bæredygtig kaffe og hos Freehand Coffee Company vil vi ikke være ligesom alle andre kaffevirksomheder. Vi tror nemlig på, at i samarbejde med dig kan vi være med til at skabe en bedre fremtid for verden – kop efter kop. Gennem hårdt arbejde har vi derfor gjort det nemt for dig at vælge bæredygtige og miljørigtige løsninger, når det kommer til din virksomheds kaffemaskine – og det gælder også, når du skal vælge den helt rigtige kaffe.

Når du vælger kaffe fra vores store sortiment af eksempelvis helbønner, instant kaffe eller formalet kaffe, vælger du på en og samme tid velsmagende og bæredygtig kaffe. Det betyder, at hver gang du brygger dig en kop kaffe fra Freehand Coffee Company, så giver du en hånd til en mere bæredygtig fremtid.

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup