SNACK & SODAVANDS-AUTOMATER

Hos Freehand Coffee Company finder du et udvalg af vandautomater og drikkevandskølere til din virksomhed, som sikrer dig koldt vand – Hele dagen.

 

Vores sortiment er specielt udvalgt til at passe ind i store såvel som små virksomheder, kontorer og kantine-miljøer. Fælles for dem alle er, at de er enormt brugervenlige og nemme at vedligeholde.

snack og sodavandsautomater til erhverv

snackautomat og sodavandsautomat

Vi har et stort udvalg af innovative og smarte snackautomater, sodavandsautomater og vandautomater i vores sortiment, som hele arbejdspladsen med garanti vil få glæde af. 

Sult og lavt energiniveau påvirker ikke kun dig selv og dine kolleger. Det går også ud over produktiviteten på arbejdet. Opgaverne bliver ikke løst så hurtigt, som de måske kunne være løst, og effektiviteten daler måske langsomt.  

Derfor skal det være nemt og bekvemt at finde et hurtigt mellemmåltid, som kan give et energiboost samt bidrage til at koncentrationen kommer tilbage.

En snackautomat eller sodavandsautomat fra Freehand Coffee Company giver dig mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af alt lige fra knitrende slikposer, velsmagende chokoladebarer og brusende sodavand til dine kolleger såvel som kunder. 

FESTIVAL CLASSIC

Ekstrem Fleksibilitet

– 360 rum
– Forskellige temperature
– Fødevare automat

MINIKIOSK VENDO SNACK SM8

Fuldendt vending løsning

– Udlevering med spiraler
– 6 hylder
– Flere betalingsmuligheder

SANDEN VENDO SUPERSTACK

Vending løsning til kolde drikke

– Tyverisikring
– Stødafdæmpende skum i kabinettet
– Forkøling af produkter

Snack- og sodavandsautomater

Freehand Coffee Company er meget mere end bare en kaffevirksomhed med fokus på bæredygtige kaffeløsninger. – Vi leverer ligeledes snackautomater og sodavandsautomater, samt mange andre automater.

 

Vi har mange års erfaring med at tilbyde samlede løsninger til virksomheder, og det gælder også snackautomater og sodavandsautomater. Vi har nøje udvalgt vores automater til virksomheder ud fra strenge kriterier.

 

Derfor er alle vores snackautomater lette at anvende, billige i drift og nemme at vedligeholde. Og som et led i vores mission om at gøre verden til et bedre sted, har vi også et udvalg af meget energivenlige snackautomater, der kun kræver et minimum af strøm. 

snack og sodavandsautomater til erhverv
vendo snack sm8

Lad os hjælpe med at finde den rigtige automat til jer

Er du på udkig efter en snackautomat eller sodavandsautomat til din virksomhed, så gå på opdagelse mellem vores store udvalg på denne side.

 

Tøv heller ikke med at tage kontakt til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi er altid ærlige og grundige i vores rådgivning om snack- og sodavandsautomater.

 

Hos Freehand Coffee Company får du kun den helt rigtige løsning til din virksomhed.