Snackautomat og sodavandsautomat

Læs mere om snackautomat og sodavandsautomat her på siden.

Den lille sult kan opstå på alle tider af døgnet. Det kan være, at maven er begyndt at rumle mellem morgenmaden og frokosten, eller også har du blot behov for et lille mellemmåltid, inden man fortsætter med arbejdet.

Derfor har Freehand Coffee Company gjort det nemt for dig at tilbyde dine kolleger såvel som kunder en lækker snack eller kold læskedrik.

snackautomat og sodavandsautomat

Vi har et stort udvalg af innovative og smarte snackautomater, sodavandsautomater og vandautomater i vores sortiment, som hele arbejdspladsen med garanti vil få glæde af. 

Sult og lavt energiniveau påvirker ikke kun dig selv og dine kolleger. Det går også ud over produktiviteten på arbejdet. Opgaverne bliver ikke løst så hurtigt, som de måske kunne være løst, og effektiviteten daler måske langsomt.  

Derfor skal det være nemt og bekvemt at finde et hurtigt mellemmåltid, som kan give et energiboost samt bidrage til at koncentrationen kommer tilbage.

En snackautomat eller sodavandsautomat fra Freehand Coffee Company giver dig mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af alt lige fra knitrende slikposer, velsmagende chokoladebarer og brusende sodavand til dine kolleger såvel som kunder. 

Festival classic

VAREAUTOMAT FESTIVAL CLASSIC

Ekstrem Fleksibilitet

- 360 rum
- Forskellige temperature
- Fødevare automat

AUTOMATISK KANTINE
vendo snack sm8

MINIKIOSK VENDO SNACK SM8


Fuldendt vending løsning

- Udlevering med spiraler
- 6 hylder
- Flere betalingsmuligheder

MINIKIOSK
Sanden vendo superstack

Sanden Vendo Superstack 217-6

Vending løsning til kolde drikke

- Tyverisikring
- Stødafdæmpende skum i kabinettet
- Forkøling af produkter

AUTOMATISK KANTINE

Find jeres nye snackautomat og sodavandsautomat

Freehand Coffee Company er meget mere end bare en kaffevirksomhed med fokus på mere bæredygtige kaffeløsninger. – Vi leverer ligeledes snackautomater og sodavandsautomater, samt mange andre automater.

Vi har mange års erfaring med at tilbyde samlede løsninger til virksomheder, og det gælder også snackautomater og sodavandsautomater. Vi har nøje udvalgt vores vendingautomater til virksomheder ud fra strenge kriterier.

Derfor er alle vores snackautomater lette at anvende, billige i drift og nemme at vedligeholde. Og som et led i vores mission om at gøre verden til et bedre sted, har vi også et stort udvalg af meget energivenlige snackautomater, der kun kræver et minimum af strøm. 

Er du på udkig efter en snackautomat eller sodavandsautomat til din virksomhed, så gå på opdagelse mellem vores store udvalg på denne side.

Tøv heller ikke med at tage kontakt til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi er altid ærlige og grundige i vores rådgivning om snack- og sodavandsautomater.

Hos Freehand Coffee Company får du kun den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup