Tag kaffetesten
KONTAKT OS

kaffeløsninger til virksomheder

Lad Freehand Coffee Company stå for kaffeløsningen i jeres virksomhed.
Kaffe + maskiner + service – samlet i en kaffeløsning

Kender i det?

Jeres udfordring:
Find en leverandør, der kan levere komplette og delikate kaffeoplevelser med fokus på høj driftssikkerhed og som har en bæredygtig profil, der understøtter vores egen CSR strategi og hermed skaber medarbejdertrivsel og stolthed.

Vores løsning:
I er landet det helt rette sted. Velkommen til Freehand Coffee Company. Må vi have lov at byde på ”kaffe der giver god smag i munden”. Book et møde med os så tager vi en kaffesmagsprøve med til mødet. Vi kan mødes indenfor 24 timer uanset hvor i landet du befinder dig

Kvinde med kaffebønner og kaffepose

hvad er i på udkig efter?

kaffemaskiner logo

Vi er på udkig efter en ny komplet kaffeløsning

Kaffe logo

Vi har en kaffemaskine men vil gerne prøve noget ny kaffe

kaffe logo

Vi vil gerne have et pristjek på vores nuværende løsning

coffee-beans

Vores tilgang til Skræddersyede kaffeløsninger

Vil i gerne løfte kaffeniveauet på kontoret? Eller vil i gerne tænke i bæredygtige baner? Hos Freehand Coffee Company leverer vi skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder. Vi har mange års erfaring at trække på, hvilket giver sig til udtryk i vores kaffeløsninger.

Vi starter med at investere tid i at lære jeres virksomhed at kende. Hvor mange brugere? Smagspræferencer? Tid til rengøring? Installationsforhold (el, vand, grumshåndtering) Fokus på bæredygtighed? Vi har konsulenter i hele Danmark

På baggrund af behovsafklaringen foretager vi sammen med vores tekniske afdeling en vurdering, som danner grundlag for vores anbefaling. Oftest vil vi præsentere jer for 2 alternative forslag.

Fordi vi har dybt kendskab til jeres behov kan i være sikre på at vores kaffeløsning er 100% skræddersyet og tilpasset netop jeres virksomhed. Samspillet med vores tekniske afdeling sikrer, at vores anbefalede løsning med garanti vil fungere driftssikkert i praksis.

En indgåelse af en kaffeaftale er en opstart på et langvarigt forhold, hvor vi igennem løbende dialog vil tilsikre at jeres kaffeaftale er tilpasset jeres ændrede ønsker og behov. Hos os får du en fast tilknyttet kontaktperson, og er ikke bare et kundenummer, men en ven af huset!

Ved valg af kaffeløsning, vil i få besøg af en Freehand teknikker der installere jeres kaffeløsning, og indstiller kaffemaskinen til jeres præferencer.

Vi rådgiver lige fra små til store opgaver

Kunsten er ikke at lave en ”smart i en fart” løsning, der kun holder på kort sigt. Vores rådgivere har minimum 10 års erfaring med at levere kaffeløsninger af enhver art. Enhver dialog starter med, at vi sætter os grundigt ind i jeres behov – både på kort og lang sigt.

Skal i ansætte flere? Har i tid til at rengøre maskinen? Skal løsningen integreres med en kold vand løsning? Installationsforhold? Ofte ender vi ikke med den løsning du selv havde tænkt på – men en løsning vi kan garantere at I bliver glade for også på lang sigt.

Behovsafklaring

Vi tager altid en 1:1 samtale omkring hvad jeres behov er

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyer alle løsninger så de passer til lige netop jeres behov

Installering

Vi kommer og installerer maskinen
– og vi går ikke før kaffen smager perfekt.

God kaffe i virksomheden

I får gode kaffeoplevelser i hverdagen

vi har mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vores konsulenter er i stand til at sammensætte den helt rigtige løsning til jer baseret på grundige behovsanalyser og jeres ønsker.

Hvad end i er på udkig efter køb af kaffemaskine, leje af kaffemaskine eller leasing af kaffemaskine, så kan vi helt sikkert hjælpe jer.

Om vi snakker Service, kaffebønner eller kaffemaskiner så er vi specialister indenfor faget og vi har erfaring med alt fra enkelte kaffemaskiner til store komplekse opgaver. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Michael og elise freehand way

vi samarbejder direkte med bonden bag bønnen

I 2018 opstartede vi Freehand Foundation for at hjælpe kaffefarmere i Honduras og gøre kaffedyrkning mere bæredygtigt. Sammen med vores kunder donerer vi 2 % af vores Freehand Coffee kaffeomsætning til projektet, og målet er at give kaffefarmere mulighed for at etablere deres egne kaffeplantager.

Vi køber jord til at anlægge kaffeplantager, og ejendomsretten overdrager vi til lokale farmere på mikrolånsmodeller. Med den lånemodel skal de først begynde at betale pengene tilbage efter 3-4 år, når de høster kaffen for første gang.

Freehand Foundation fodbold

Beregn hvor meget regnskov jeres kaffe er med til at bevare

Prøv vores beregner, og find frem til hvor meget regnskov i har og/eller kan bevare, ved vælge Freehand Coffee Company som leverandør, samt køber en PURO ingrediensaftale. For hvert kg. PURO kaffe i køber, er i med til at bevare 23 m2. regnskov. 

purologo.png
WorldLandTrust.jpg

vores kaffe

Hos Freehand Coffee Company er vi bevidste om kaffens betydning på kontoret og dens alsidighed. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af hele kaffebønner til erhverv.

En kop kaffe bør levere en god start på dagen, øge energiniveauet ved behov og give et tiltrængt pusterum i en travl arbejdsdag.

Endelig skal kaffen også byde på en udsøgt smagsoplevelse. Dette opnås kun ved at vælge de helt rigtige bønner, der matcher din og dine kollegers smagspræferencer.

Freehand Firmly kaffebønner

vi rister selv vores kaffe på eget risteri

Freehand Coffee Company er en del af det belgiske familieejede kafferisteri MIKO, der har en historie der daterer sig tilbage til 1801, hvor Leo Michelsen for første gang gav sig i kast med salg af kaffe importeret fra Italien i sin butik i Turnhout i Belgien.

MIKO er fortsat i dag ejet af familien Michelsen og har udviklet sig til en moderne og innovativ virksomhed med eget risteri og salgsselskaber i 23 lande i verden. Kafferisteriet er drevet på 100% grøn strøm, via solceller og egen vindmølle.

Miko Group

Tag det ikke kun fra os men vores

Kunder
+
carlsberg
lundbeck logo
velux logo
regionhovedstaden
andel logo
cph airports logo

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe kaffeglæde

Book et møde med en vores rådgivere, til en kaffesnak og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at løfte jeres kaffe niveau til nye højder. Udfyld formularen og bliv kontaktet.

Få en smagsprøve

Udfyld formularen, og få en gratis smagsprøve samt en kaffesnak om hvordan vi kan løfte jeres kaffeniveau

Få en en kaffesnak

Udfyld formularen, og lad os tage en snak om hvordan vi skaber god kaffemagi i jeres virksomhed

Få et tilbud indenfor 24 timer

Udfyld formularen, og lad os tage en snak om hvordan vi skaber god kaffemagi i jeres virksomhed