Espressomaskiner til erhverv 

Hos Freehand Coffee Company er vi specialister i espressomaskiner til erhverv.

Espressomaskiner til erhverv portafilter

Espresso kaffemaskiner til erhverv findes i mange varianter

Espresso kaffemaskiner til erhverv findes i rigtig mange forskellige varianter og med mange forskellige funktioner.

Fælles for alle vores espresso kaffemaskiner er den høje kvalitet, det flotte design og deres lave energiomkostninger, hvilket gør maskinerne mere bæredygtige samt billige i drift.

Ud over at brygge dig og dine kolleger frisk espresso har mange af vores espresso kaffemaskiner også mulighed for at brygge forskellige toppings, anderledes mælkevarianter og smagfuld kakao. Nogle af vores kaffemaskiner har også mulighed for at lave kogende vand til eksempelvis te.

Hos Freehand Coffee Company har vi et stort udvalg af espresso kaffemaskiner til erhverv, både til store såvel som små virksomheder Hvad end du har behov for en kaffemaskine, der ikke fylder så meget, en kaffemaskine der skal integreres i jeres samlede kaffeløsning til virksomheden eller en kaffemaskine, der skal kunne betjenes af dine kolleger såvel som dine kunder, så kan du finde den rigtige espresso kaffemaskine til erhverv herunder.

Vi har også et stort udvalg af espresso kaffebønner til din espresso kaffemaskine, så du kan fuldende den gode kaffeoplevelse.
espressomaskiner til erhverv
Franke_a800

KICKSTART DAGEN MED EN ESPRESSO

Findes der noget bedre, end at starte dagen med en lækker espresso? og endda på en lækker espresso kaffemaskine.

Espresso er en intens kaffe, og den bliver altid brygget på hele kaffebønner. Bønnerne bliver doseret i din espressomaskines kværn alt efter, hvor megen kaffe der skal brygges.

Når bønnerne er blevet kværnet, bliver den friskmalede kaffe brygget til en velsmagende espresso med en blød crema på toppen, nøjagtig som du kender den fra kaffebaren.

De friskkværnede kaffebønner er din garanti for den mest koncentrerede espresso og den bedste kaffeoplevelse. Når du vælger en kaffemaskine til erhverv, der brygger kaffe på hele kaffebønner, vælger du på samme tid også en kaffe til din virksomhed, der er i meget høj kvalitet.

En god espresso skal brygges under tryk, hvorfor alle espressomaskiner fra Freehand Coffee Company laver din næste kop espresso præcist under det tryk, som skal til for at lave den perfekte espresso til dig og dine kolleger.

Sammen indstiller vi espressomaskinen til dine smagspræferencer

Når vi opstiller maskinen, skaber vi sammen den gode kop kaffe. Dette gør vi blandt andet ved at indstille espressomaskinen, i samarbejde med jer. Dette sikrer at i får lige netop den smag, som i kan lide.

Vores dygtige teknikkere, er uddannet i den gode espresso og generelt hvordan kaffe skal smage. Forinden opsætningen, har i rig mulighed for at smage vores kaffe, så i kan finde de bønner som passer bedst.
Franke_kaffemaskine
espressomaskiner til ehrverv

Fuldautomatisk eller Semiautomatisk espresso kaffemaskine til erhverv

Når man taler om Espresso kaffemaskiner, er de to mest populære typer Fuldautomatiske espressokaffemaskiner og manuelle/ Semiautomatiske espressokaffemaskiner.

Den manuelle espresso kaffemaskine, bedre kendt som en semiautomatisk espressomaskine, er kort fortalt, den semi manuelle proces. Dette inkluderer dosering af kaffe, tætning af portafilter, justering af tryk og varme, samt bryggetid så man selv kan opnå den ønskede smag. Man har med andre ord, komplet kontrol over alle de enkelte elementer. Den manuelle proces er længere end den fuldautomatiske, men kan have mange fordele, hvis man gerne vil eksperimentere med kaffe, og gå i dybden med smagsnuancerne.

Den fuldautomatiske kaffemaskine, er derimod den automatiske og hurtige løsning. En Freehand teknikker, kommer og indstiller espressomaskinen, efter jeres ønske, så i blot skal trykke på en skærm, for at få udleveret espresso samt andre kaffetyper. Det er stadig muligt, selv at indstille styrke, mængde og meget andet ved de fuldautomatiske espresso kaffemaskiner.

Er du klar til at løfte epressoniveauet på arbejdspladsen?

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige espressooplevelse, til jeres virksomhed.

Følg knappen herunder, book en gratis og uforpligtende espressosnak, med en af vores rådgivere. 

kaffebønner med blade

Udfyld formularen herunder, og få en espressomaskine