Freehand Portaler

Her på siden kan du se alt hvad der hører under Freehand Coffee Company’s regi. 

Vi har en del sider fordelt på nettet, og har samlet dem alle et sted på denne side. Udforsk f.eks. vores Freehand Foundation, og lær mere om hvad vi gør for miljøet. 

Eller besøg vores B2C webshop, hvor du til hver en tid kan bestille kaffeprodukter direkte hjem. Vi har et bredt udvalg og noget til enhver smag. 

Find alt hvad vi tilbyder
- et sted

Freehand Favicon

Webshop til erhverv

Besøg vores Webshop til erhverv og køb produkter. Hvis du ikke er kunde endnu, så kontakt vores kundeservice på telefon: 63 13 12 24

Freehand B2B webshop
Freehand B2C webshop

Webshop til private

Besøg vores Webshop til private og køb produkter direkte hjem til privaten. Vi har et stort sortiment, og knivskarpe priser. 

Freehand Foundation

Besøg vores Freehand Foundation, og lær mere om hvad vi som virksomhed gør for miljøet igennem vores egne kaffeplantager. Vil du gerne støtte vores foundation, så kontakt vores kundeservice i dag på telefon: 63 13 12 24

Freehand Foundation site
Kaffetjek

Kaffetjek

Er du kaffetjekket? Tag et kaffetjek, og se om du kan spare penge på din kaffeaftale med en løsning fra Freehand Coffee Company.

Sociale medier

Besøg vores sociale medier, og se opslag fra vore hverdag, produkter på tilbud eller sjove striber fra Wulffmorgenthaler. Vi har lidt af hvert. 

Socials megaphone