Leasing af kaffemaskiner – Freehand Coffee Company

TIL STORE OG SMÅ VIRKSOMHEDER

LEASING AF KAFFEMASKINER

Hos Freehand Coffee Company er vi eksperter i leasing af kaffemaskiner til erhverv.

Læs mere her på siden, kontakt os og høre mere omkring mulighederne af kaffemaskine leasingaftaler.

HVAD ER LEASING?

Når man leaser, betyder det i bund og grund at man lejer noget. Altså du får overdraget brugsretten i en aftalt periode, for en fast månedlig pris.

Du som leaser skal leve op til de rettigheder der står i den gældende aftale.

Hos Freehand betyder det, at du får brugsretten til en kaffemaskine. Her vil du typisk også have en ingrediensaftaler og en serviceaftale. læs mere om dette længere ned.

kaffebønner i hånd
Franke Coffee Machines

HVORFOR SKAL MAN LEASE EN KAFFEMASKINE?

Det kan være smart at lease en kaffemaskine, da man får en mindre månedlig betaling i stedet for at købe en komplet kaffemaskine direkte da dette kan være dyrt – Alt efter hvilken maskine og hvor mange kopper kaffe den skal kunne lave.

Hvis du gerne vil prøve nye kaffemaskiner efter et par måneder/år, giver det ligeledes rigtig god mening at lease en kaffemaskine. Dette gør at du ikke skal hen og sælge maskinen igen eller lign.

HVAD ER FORDELENE VED AT LEASING AF KAFFEMASKINE?

Der er mange fordele ved leasing af kaffemaskine. Blandt andet at du kan skifte kaffemaskinen ud efter den pågældende aftaler udløbet. Derved kan du sikre dig en ny og lækker kaffemaskine, som måske er lidt større end den du havde førhen.

Ydermere, er det meget billigere at lease en kaffemaskine, i stedet for at skulle købe den. Det er lidt ligesom med biler, de er hamrede dyre fra ny, men hvis du leaser bliver den månedlig betaling overkommelig.

Franke og faema
coffee cup foam

HVAD ER ULEMPERNE VED AT LEASING AF KAFFEMASKINE?

Ulemperne ved leasing af kaffemaskiner, er at det ikke er din. Kaffemaskine er kun lejet/leaset.

Ydermere, kan det kræve mere administration ved leasingaftaler.

HVORDAN LEASER MAN EN KAFFEMASKINE?

Du leaser en kaffemaskine ved at kontakte os. Vi tager sammen en snak om dine præferencer, hvor mange i virksomheden i er, hvor meget kaffe i drikker og om i drikker andet end kaffe. Derved skræddersyer vi en komplet kaffeløsning til jer, som passer perfekt til de behov i har som virksomhed.

Dette ender typisk ud i leasing af kaffemaskiner, med en ingrediensaftaler hvor du/i får de kaffeprodukter og te, mælk, kakao, chokolade eller noget helt andet med oveni.

Ydermere bliver der oprettet en serviceaftale hvis nu der skulle ske noget med kaffemaskinen. Dette er et godt sikkerhedsnet at have, da vi kommer og laver kaffemaskinen for jer, eller udskifter dele der er gået i stykker.

Franke_kaffemaskine
freehand cup 2

HVAD KOSTER DET AT LEASE EN KAFFEMASKINE?

Det er forskelligt alt efter hvilke kaffemaskine i vil lease. De små kaffemaskiner er billigere og de større er som regel dyrere.

Hvis du vil vide en cirka pris, så har vi lavet en prisberegner, hvor du kan indtaste antal medarbejder, og vælge hvilken maskine i gerne vil have, hvorefter den regner en cirkapris ud.

Kontakt os og hør mere om leasing af kaffemaskiner

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup