LEASING AF kaffemaskiner

og 100% kaffeglæde

kaffemaskiner

HVAD ER LEASING?

Når man leaser, betyder det i bund og grund at man lejer noget. Altså du får overdraget brugsretten i en aftalt periode, for en fast månedlig pris.

Du som leaser skal leve op til de rettigheder der står i den gældende aftale.

Hos Freehand betyder det, at du får brugsretten til en kaffemaskine. Her vil du typisk også have en ingrediensaftale og en serviceaftale. læs mere om dette længere ned.

kaffebønner i hånd
Franke Coffee Machines

HVORFOR SKAL MAN LEASE EN KAFFEMASKINE?

Hvis du overvejer at lease en kaffemaskine, bør du overveje følgende ting:

Leasingperioden: Hvor længe vil du lease kaffemaskinen? Vil du have mulighed for at forlænge leasingperioden, når den udløber, eller skal du returnere kaffemaskinen igen efter endt brug? Hos Freehand Coffee Company tager vi maskinen igen, hvis i ikke vil forlænge aftalen. Der er ligeledes mulighed for at forlænge aftalen, evt. med nogle andre kaffemaskiner, hvis man vil prøve noget nyt.

Omkostninger: Hvad vil leasingomkostningerne være? Dette bør indbefatte både den månedlige leasingydelse og eventuelle andre omkostninger, såsom oprettelsesgebyrer eller afslutningsgebyrer. Vi skriver det med småt, med stort. Alle tal og gebyrer vil tydeligt fremgå i den gældende aftale.

Reparationsomkostninger: Hvad sker der, hvis kaffemaskinen går i stykker under leasingperioden? Med en serviceaftale er du sikret, hvis kaffemaskinen går i stykker eller lign. Vi har fire forskellige aftaler at vælge i mellem, de kan ses her.

Udstyr: Hvad er inkluderet i leasingaftalen? Inkluderer denne ekstraudstyr såsom udskiftning af kalkfilter eller kaffebønner, eller skal du købe dette separat? Vi anbefaler at købe en ingrediensaftale og en serviceaftale med kaffemaskinen. Ydermere indstiller vi kaffen, til lige netop den smag i godt kan lide.

Forretningsbehov: Er kaffemaskinen, du overvejer at lease, den rigtige maskine til dine forretningsbehov? Dette bør indbefatte ting som maskinens størrelse, kapacitet og evne til at tilpasse sig dine specifikke kaffebehov. Hos Freehand Coffee har vi flere forskellige kaffemaskiner at vælge imellem. Både til de store, men også de små virksomheder. Se udvalget her.

Skattefordele: Ved leasing af en kaffemaskine kan du muligvis være berettiget til skattefordele. Dette bør du undersøge nærmere, inden du tager din beslutning.
Franke og faema

HVAD ER FORDELENE VED AT LEASE EN KAFFEMASKINE?

Der er mange fordele ved lease en kaffemaskine. Blandt andet at du kan skifte kaffemaskinen ud efter den pågældende aftaler udløbet. Derved kan du sikre dig en ny og lækker kaffemaskine, som måske er lidt større end den du havde førhen.

Ydermere, er det meget billigere at lease en kaffemaskine, i stedet for at skulle købe den. Det er lidt ligesom med biler, de er dyre fra ny, men hvis du leaser bliver den månedlig betaling overkommelig.

Vi har samlet en række fordele, ved at leasing af kaffemaskiner, fra Freehand Coffee Company:

HVAD ER ULEMPERNE VED AT LEASE EN KAFFEMASKINE?

Der kan være et par ulemper ved at lease en kaffemaskine:

Opretholdelse: Når du leaser en kaffemaskine, er du ansvarlig for at holde den vedlige. Dette kan betyde at du skal betale for reparationer og vedligeholdelse af maskinen. Vi anbefaler at man tilkøber en serviceaftale, så vi sørger for at opretholde, vedligeholde og reparere kaffemaskinen, hvis uheldet skulle være ude. 

Begrænsninger: Når du leaser en kaffemaskine, vil du ofte være begrænset i, hvad du kan gøre med den. Du vil måske ikke være i stand til at tilføje tilbehør eller modificere maskinen på nogen måde. Dog kan dette altid tilkøbes, da vi er fleksible og skræddersyer kaffeløsningerne vi tilbyder. 

Ingen ejerskab: Når du leaser en kaffemaskine, ejer du ikke maskinen. Dette kan føre til mindre fleksibilitet i, hvad du kan gøre med den, og du vil ikke have mulighed for at sælge den videre, når du er færdig med at bruge den.

Kontraktbegrænsninger: Når du leaser en kaffemaskine, vil du ofte være bundet af en kontrakt i en vis periode. Hvis du ønsker at afslutte kontrakten før tid, kan dette føre til ekstra omkostninger.

coffee cup foam

HVORDAN LEASER MAN EN KAFFEMASKINE?

Du leaser en kaffemaskine ved at kontakte os. Vi tager sammen en snak om dine præferencer, hvor mange i virksomheden i er, hvor meget kaffe i drikker og om i drikker andet end kaffe. Derved skræddersyer vi en komplet kaffeløsning til jeres virksomhed, som passer perfekt til de behov i har som virksomhed.

Dette ender typisk ud i leasing af kaffemaskiner, med en ingrediensaftaler hvor du/i får de kaffeprodukter og te, mælk, kakao, chokolade eller noget helt andet med oveni.

Ydermere bliver der oprettet en serviceaftale hvis nu der skulle ske noget med kaffemaskinen. Dette er et godt sikkerhedsnet at have, da vi kommer og laver kaffemaskinen for jer, eller udskifter dele der er gået i stykker.

Franke_kaffemaskine
freehand cup 2

HVAD KOSTER DET AT LEASE EN KAFFEMASKINE?

Det er forskelligt alt efter hvilke kaffemaskine i vil lease. De små kaffemaskiner er billigere og de større er som regel dyrere.

Hvis du vil vide en cirka pris, så har vi lavet en prisberegner, hvor du kan indtaste antal medarbejder, og vælge hvilken maskine i gerne vil have, hvorefter den regner en cirkapris ud.

Skab 100% kaffeglæde

Kontakt os og hør mere om leasing af kaffemaskiner