Vending automater

Skab din egen minikiosk med en af vores vending automater. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så der er noget der passer ind i ethvert miljø og med alle typer af produkter.

snack og sodavandsautomater til erhverv

snack automater, sodavandsautomater og vendingautomater

Vi har et stort udvalg af innovative og smarte snackautomater, sodavandsautomater og vending autoamter i vores sortiment. En snack automat eller sodavandsautomat fra Freehand Coffee Company giver dig mulighed for at tilbyde et bredt udvalg af alt lige fra knitrende slikposer, velsmagende chokoladebarer og brusende sodavand til dine kolleger såvel som kunder. 

FESTIVAL CLASSIC

Ekstrem Fleksibilitet

– 360 rum
– Forskellige temperature
– Fødevare-sandwich automat

MINIKIOSK VENDO SNACK SM8

Fuldendt vending løsning

– Udlevering med spiraler
– 6 hylder
– Flere betalingsmuligheder

SANDEN VENDO SUPERSTACK

Sodavandsautomat

– Tyverisikring
– Stødafdæmpende skum i kabinettet
– Forkøling af produkter

MASTER BARISTA 1000

vendingautomat fra Spengler

Passer ind i et travlt miljø
– Easy touch display
– Energimærkning A++
– Silent espressobryg-teknologi

Snack- og sodavandsautomater

Freehand Coffee Company er meget mere end bare en kaffevirksomhed med fokus på bæredygtige kaffeløsninger. – Vi leverer ligeledes snackautomater og sodavandsautomater, samt mange andre automater.

 

Vi har mange års erfaring med at tilbyde samlede løsninger til virksomheder, og det gælder også snackautomater og sodavandsautomater. Vi har nøje udvalgt vores automater til virksomheder ud fra strenge kriterier.

 

Derfor er alle vores snackautomater lette at anvende, billige i drift og nemme at vedligeholde. Og som et led i vores mission om at gøre verden til et bedre sted, har vi også et udvalg af meget energivenlige snackautomater, der kun kræver et minimum af strøm. 

snack og sodavandsautomater til erhverv
vendo snack sm8

Lad os hjælpe med at finde den rigtige automat til jer

Er du på udkig efter en snackautomat eller sodavandsautomat til din virksomhed, så gå på opdagelse mellem vores store udvalg på denne side.

 

Tøv heller ikke med at tage kontakt til os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi er altid ærlige og grundige i vores rådgivning om snack- og sodavandsautomater.

 

Hos Freehand Coffee Company får du kun den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Få en Kaffesnak med os