Kaffeløsninger til virksomheder

Lad Freehand Coffee Company stå for kaffeløsningen i jeres virksomhed.

kaffe + maskiner + service – samlet i en kaffeløsning

Kunder i Danmark
0 +
certificerede produkter
0 %
Serviceteknikere
0
skræddersyede løsninger
0 %

Du vil have en Ny kaffeløsning

Jeg har fået til opgave at finde en ny kaffeløsning til vores virksomhed der skaber medarbejderglæde

Du er landet helt rette sted!

Vi har dygtige rådgivere i hele landet. Svar blot på 5 spørgsmål så sender vi indenfor 24 timer et uforpligtende tilbud på en ny kaffeløsning.
Kom igang

Du vil have Ny kaffe og en smagsprøve

Vi har en kaffemaskine men vi vil gerne smage jeres kaffe

Vi glæder os til at forkæle jeres smagsløg

Vores barista har udviklet en lang række delikate kaffeblends med nøje hensyntagen til Nordiske smagspræferencer. Svar blot på 5 spørgsmål så sender vi indenfor 24 timer et uforpligtende tilbud på en ny kaffeløsning.
Kom igang

Du vil have et Alternativt tilbud

Vi har en kaffeleverandør i dag, som vi ikke er 100% tilfredse med og ønsker at få et alternativt tilbud.

Du er landet helt rette sted!

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende KAFFETJEK af jeres nuværende aftale. I mange tilfælde kan vi spare jer for penge og/ eller sikre at i får en bedre kvalitet til samme pris. Svar blot på 5 spørgsmål så sender vi indenfor 24 timer et uforpligtende tilbud på en ny kaffeløsning
Kom igang
din chef

Kender du det?

Du er blev bedt om at finde en ny kaffeleverandør til firmaet

 

Udfordringen fra din chef:

Find en leverandør, der kan levere komplette og delikate kaffeoplevelser med fokus på høj driftssikkerhed og som har en bæredygtig profil, der understøtter vores egen CSR strategi og hermed skaber medarbejdertrivsel og stolthed.

 

Vores svar:

Du er landet det helt rette sted. Velkommen til Freehand Coffee Company. Må vi have lov at byde på ”kaffe der giver god smag i munden”. Gå på opdagelse i vores sortiment eller book et møde med os så tager vi en kaffesmagsprøve med til mødet. Vi kan mødes indenfor 24 timer uanset hvor i landet du befinder dig

Skræddersyede kaffeløsninger

Vil du gerne løfte kaffeniveauet på kontoret? Eller vil i gerne tænke i bæredygtige baner? Hos Freehand Coffee Company leverer vi skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder. Vi har mange års erfaring at trække på, hvilket giver sig til udtryk i vores kaffeløsninger.

Sammen med jer, skræddersyer vi den helt rigtige kaffeløsning til jeres virksomhed. Vores kaffeløsninger til virksomheder har fokus på bæredygtighed, det gælder både kaffen og kaffemaskinerne.
kaffeløsninger til virksomheder

Et udpluk af vores +3.000 kunder

kaffemaskiner og medarbejdere

The Freehand Coffee Way

Vi starter med en grundig behovsanalyse for at forstå jeres præferencer, tidsrammer, installationskrav og bæredygtighedsfokus.

Baseret på dette skræddersyr vi den ideelle kaffeløsning til jeres virksomhed. Vi installerer og finjusterer alt, så I kan nyde den perfekte kop kaffe.

Vores partnerskab er langsigtet, med løbende support og muligheder for tilpasning af jeres kaffeløsning, når behovet opstår.

Hvis der skulle opstå spørgsmål, eller I gerne vil have indstillet kaffemaskinen anderledes, er vi ikke mere end et opkald væk og kommer genre forbi, for at indstille den sammen med jer.

Se hvad vores kunder siger

Med energivenlige maskiner, økologiske produkter og CSR-venlighed er det en “win-win” situation for os. Kaffen er i top og maskinerne leverer super god kvalitetskaffe.

Martin Cronwald

Managing Director, Assa Abloy

Opening solutions Denmark A/S

ASSA Abloy Opening Solutions - logo

Valget af Freehand Coffee faldt os ganske naturligt. Vi har samarbejdet i flere år, og de har bevist at de magter at håndtere en krævende kunde som CPH med en stabil drift og et højt serviceniveau.

Camilla Davidsen

Head of procurement,
CPH Airports

Cph airport - logo

Freehand Coffee er helt i tråd med vores strategi om at reducere miljøpåvirkning fra vores forretning og vores ambitiøse målsætning om at reducere vores Co2 udledning.

Pernille Bang-Löwgren

Administrerende direktør
Lantmännen, Schulstad A/S

landtmännen-schulstad - logo

Vi har mange års erfaring

Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vores konsulenter er i stand til at sammensætte den helt rigtige løsning til dig baseret på grundige behovsanalyser og dine ønsker.

Hvad end du er på udkig efter køb af kaffemaskine, leje af kaffemaskine eller leasing af kaffemaskine, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Om vi snakker Service, kaffebønner eller kaffemaskiner så er vi specialister indenfor faget og vi har erfaring med alt fra enkelte kaffemaskiner til store komplekse opgaver. Ingen opgave er for stor eller for lille.
Personliggør kaffemaskinen

Vi samarbejder direkte med bonden bag bønnen

I 2018 opstartede vi Freehand Foundation for at hjælpe kaffefarmere i Honduras og gøre kaffedyrkning mere bæredygtigt. Sammen med vores kunder donerer vi 2 % af vores Freehand Coffee kaffeomsætning til projektet, og målet er at give kaffefarmere mulighed for at etablere deres egne kaffeplantager.

Vi køber jord til at anlægge kaffeplantager, og ejendomsretten overdrager vi til lokale farmere på mikrolånsmodeller. Med den lånemodel skal de først begynde at betale pengene tilbage efter 3-4 år, når de høster kaffen for første gang.
Michael og kaffebonde

Vi freder 23m2 regnskov for hvert kg. kaffe købt

Med PURO opvarmer vi hjerter og ikke vores planet. Vi har kortlagt klimabelastningen fra bønne til kop og har sammen med organisationen World Land Trust forpligtet os til at neutralisere vores klimaaftryk så meget som muligt.

 

I 2023 har PURO i samarbejde med David Attenborough og World Land Trust sikret bevarelsen af i alt +600 km² regnskovreservater – Et areal på størrelse med Bornholm. Dette tal øges dag for dag med 23 m² for hver pose PURO kaffe. Så selv med små skridt kan du være med til at gøre en stor forskel.

 

Beregn selv, hvor meget du kan være med til at frede i vores beregner.

Freehand Firmly kaffebønner

Vores kaffe

Hos Freehand Coffee Company er vi bevidste om kaffens betydning på kontoret og dens alsidighed. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af hele kaffebønner til erhverv.

En kop kaffe bør levere en god start på dagen, øge energiniveauet ved behov og give et tiltrængt pusterum i en travl arbejdsdag.

Endelig skal kaffen også byde på en udsøgt smagsoplevelse. Dette opnås kun ved at vælge de helt rigtige bønner, der matcher din og dine kollegers smagspræferencer.

Vi rister selv vores kaffe på vores eget risteri

Freehand Coffee Company er en del af det belgiske familieejede kafferisteri MIKO, der har en historie der daterer sig tilbage til 1801, hvor Leo Michelsen for første gang gav sig i kast med salg af kaffe importeret fra Italien i sin butik i Turnhout i Belgien.

MIKO er fortsat i dag ejet af familien Michelsen og har udviklet sig til en moderne og innovativ virksomhed med eget risteri og salgsselskaber i 23 lande i verden. Kafferisteriet er drevet på 100% grøn strøm, via solceller og egen vindmølle.

Miko Group

Next move

Vil du have en komplet
og skræddersyet kaffeløsning

uforpligtende kaffesnak

Book en uforpligtende kaffesnak med os i formularen herunder

Skræddersyet løsning

Sammen finder vi den rigtige kaffeløsning

Prøv vores kaffe

Du kan smage vores kaffe og te

Få din nye kaffeløsning

Du får kaffe og te på kontoret

Hør mere om hvordan vi kan HJÆLPE DIG

Book et møde med en vores rådgivere, til en kaffesnak og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at løfte jeres kaffe niveau til nye højder. Udfyld formularen og bliv kontaktet.