INSTANT KAFFE TIL ERHVERV

Skal du have instant kaffe til din kaffeløsning, så kan du her læse mere om vores forskellige varianter. Kan du ikke beslutte dig for, hvilken instant kaffe til erhverv du skal vælge, står Freehand Coffee Company klar til at hjælpe.

puro instant kaffe

instant kaffe

Hos Freehand Coffee Company har vi et stort udvalg af velsmagende instant kaffe til den travle virksomhed eller til virksomheden, hvor der måske er behov for at lave god kaffe til mange mennesker på kort tid. Vores instant kaffer er velegnet til at anvende i vores instant kaffemaskiner, og den lækre frysetørrede kaffe kan også med fordel anvendes til forskellige mælkebaserede drikke såsom cappuccino og café latte.

FREEHAND RAPIDO

Egner sig god som Lungo

– Mellemristet
– 70% Arabica og 30% Robusta
– Sydamerika

PURO INSTANT

ideel til en hurtig kop kaffe

– Dobbeltcertificeret
– Udarbejdet med frysetørrings teknologi
– Bevarer maksimal smag

Instant kaffe til erhverv

Med instant kaffe får du lækker og velsmagende kaffe på ingen tid. Instant kaffe er frysetørret kaffe, der er lige til at blande i dampende varm vand, og på ingen tid står du med en god kop kaffe i hånden.

 

Hurtig kaffe er dog ikke lig med dårlig kaffe. Selvom du med instant kaffe får en hurtig løsning, er det ikke ensbetydende med, at der er gået på kompromis med den gode smag.

 

Hos Freehand Coffee Company mener vi nemlig, at livet er alt for kort til at drikke kedelig kaffe, så vi har håndplukket hver af vores mange smagsvarianter, så du er garanteret en god og ensartet kop kaffe hver eneste gang.

freehand rapido instant kaffe
puro instant kaffe

Ansvarlig instant kaffe

Hvilken slags kaffe du og dine kolleger er til kommer helt an på jeres smag. Derfor bestræber Freehand Coffee Company sig altid på at have forskellige varianter af kaffe til enhver kaffeelsker.

 

Alle vores varianter af frysetørret kaffe er nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed. Vores forskellige kaffer har blandt andet certificeringer fra Rainforest Alliance, og så finder du også økologisk og Fairtrade kaffe.

 

Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med at finde den perfekte kaffe til kontoret eller arbejdspladsen. Kaffesmag er jo vidt forskellig fra person til person, men vi tilstræber os alligevel på altid at finde frem til den helt perfekte instant kaffe, der falder både i din og dine kollegers smag.

Skab 100% kaffeglæde

Løft kaffeniveauet på kontoret og book et møde med en af vores rådgivere samt en smagsprøve