Kaffemaskiner til erhverv – Freehand Coffee Company

Kaffemaskiner til erhverv 

Hos Freehand Coffee Company er vi specialister i kaffemaskiner til erhverv. Vi har kaffemaskiner til alle slags virksomheder. Derfor er der også mange at vælge i mellem. Se udvalget herunder og find din nye kaffemaskine.

VÆLG EN KATEGORI

Master Barista er til jer, der gerne vil have en kaffemaskine der er enkel i drift, nem og hurtig at rengøre.

Supreme Barista er til jer, der gerne vil have en kaffemaskine der giver en sublim kaffeoplevelse med frisk mælk og stor kapacitet.

Master Barista

Til jer, der går efter et bredt udvalg. Kaffemaskinerne anvender mælkepulver, hvilket betyder, at i får en forenklet drift rengøring

Master Barista serien passer ind i virksomheder og kontorer som ønsker at forkæle deres medarbejdere med god kaffe hver dag. Freehand Coffee Company har kaffeløsninger, der passer til den lille virksomhed og op til de helt store internationale og nationale koncerner. Vi har løsninger, som dækker ethvert behov.

Master Barista kaffeløsningen er hverdagens helt på alle arbejdspladser. Master Barista sikrer dig altid en god start på dagen, og at I får energiniveauet helt i top, når hverdagens arbejdsopgaver skal planlægges og udføres.

Ønsker I en kaffeløsning i nordisk og strømlinet design, som tager vare om dig og dine medarbejdere, gæster og kunder og sikrer, at du altid kan forsyne dig med rigtig god kaffe, så er en kaffeløsning fra Freehand Coffee måske noget for jer. Derudover er vores kaffemaskiner altid til konkurrencedygtige priser.

Ønsker I en miljøvenlig og strømbesparende løsning kan vi her hjælpe jer med en kaffemaskine eller kaffeautomat, som er A++ mærket. Ikke nok med det, så har vi nogle af de maskiner i markedet, som kan brygge en kop kaffe på mindst forbrug af kaffe. Herved sparer I ikke kun på strømbudgettet, I sparer også på renovation og indkøbet af kaffebønner.

Spengler es 50 kaffemaskine

Spengler PSL 50

150-200 kopper/dag

- 7" Touch multimedie skærm
- Personlig tilpasning af drikke
- Intelligent el-sparefunktion

HELE BØNNER + INSTANT
Spengler 50 kaffemaskine

Spengler PSL 50 FB

150-200 kopper/dag

- TouchIT display
- Dobbelt ingrediensbeholder
- Støjsvag

FORMALET
Spengler 50 kaffemaskine

Spengler PSL 50 INS

150-200 kopper/dag

- 7" Touch multimedie skærm
- Dobbelt ingrediensbeholder
- Støjsvag

INSTANT
Brooklyn kaffemaskine

Brooklyn

150-200 kopper/dag

- 15" Touch multimedie skærm
- Personlig tilpasning af drikke
- Intelligent el-sparefunktion

HELE BØNNER + INSTANT
equador kaffemaskine til erhverv

Equador

180-240 kopper/dag

- Touch skærm
- Kapacitet på op til 3.3 kg.
- Minimalt vedligehold

HELE BØNNER
Sao paulo kaffemaskine

Sao Paulo

180-240 kopper/dag

- Touch skærm
- Minimalt vedligehold
- Hurtig drikkeudlevering

HELE BØNNER

Supreme Barista

Til jer, hvor kun det bedste er godt nok. Kaffemaskinerne anvender frisk mælk, hvilket giver en sublim kaffeoplevelse

Supreme Barista serien dækker over alle vores espressomaskiner til erhverv med friskmælk. Her er kvaliteten helt i top, og med vores Supreme Barista kaffemaskiner vil du opleve, at kaffeoplevelsen er på højde med nogle af de bedste manuelle barista maskiner i markedet.
Det er espressomaskinen, som er din barista. Kun ved tryk på en enkelt knap, kan I få alle de lækre kaffe drikke, som hjertet kan begære.

Supreme Barista vælges til de steder, hvor kaffebrugeren skal forkæles med kaffemælkedrikke lavet på helt frisk mælk.

Supreme Barista giver en sublim kaffeoplevelse til alle brugere.

Med Supreme Barista kaffeløsning får du en lækker æstetisk og flot maskine og mulighed for at få en kaffeoplevelse helt udover det sædvanlige, således den kreative proces, effektiviteten og arbejdsglæden bliver til en lidenskab og passion

Supreme Barista skaber det magiske pusterum i løbet af arbejdsdagen, hvor medarbejdere, brugere og gæster oplever, de altid er velkommen og deres indsats bliver påskønnet.

Skab medarbejderglæde med en af vores Supreme Barista kaffemaskiner til erhverv.

Franke a600 kaffemaskine

Franke A600

150 kopper/dag

- 8" Touch multimedie skærm
- Fuldautomatisk rengøring
- Baristakvalitet mælkeskum

HELE BØNNER
Franke a800

Franke A800

250 kopper/dag

- 10,4" Touch multimedie skærm
- Iced Coffee Modul
- Telemetri via 4G

HELE BØNNER
Franke a1000

Franke A1000

350 kopper/dag

- 10,4" Touch multimedie skærm
- Iced coffee og sirup moduler
- Telemetri via 4G

HELE BØNNER + INSTANT
Franke a300

Franke A300

80 kopper/dag

- FoamMaster Barista kvalitet
- Fuldautomatisk EasyClean
- Pulvermodul til kakao eller Chai Latte

HELE BØNNER
Faema x15

Faema x15

150 kopper/dag

- 7" Touch multimedie skærm
- Telemetri via 4G
- Touchless betjening via gratis app

HELE BØNNER
xt4_melitta

Melitta XT4

150-200 kopper/dag

- Flot kompakt design
- Minimalt vedligeholdt
- Nyt mælkesystem med pumpe

HELE BØNNER
xt6_melitta

Melitta XT6

150-170 kopper/dag

- 8,4" Touch multimedie skærm
- Sublim mælkekvalitet
- Høj kaffekvalitet

HELE BØNNER
xt7_melitta

Melitta XT7

150-170 kopper/dag

- Driftssikker og støjsvag
- Varmt og koldt mælkeskum
- Stærk brygger i rustfrit stål

HELE BØNNER
melitta-xt-8-front-(1)

Melitta XT8

370 kopper/dag

- 10,4” touch skærm
- Minimalt vedligehold
- Sublim mælkekvalitet

HELE BØNNER

Kaffemaskine til erhverv fra Freehand Coffee

Støt kaffebønderne ved køb af en kaffemaskine

Freehand Coffee Company er ikke som andre kaffevirksomheder. Vi har mange års erfaring med at rådgive virksomheder og kontorer til at vælge de helt rigtige kaffemaskiner til erhverv, men derudover er vi også din førende leverandør af bæredygtige kaffeløsninger.

Vælger du Freehand Coffee Company, giver du ikke kun en hjælpende hånd til vores fælles fremtid. Du hjælper også de lokale kaffebønder og farmere samt deres lokalområde. Selv med små skridt kan du være med til at gøre en positiv forskel, og med en kaffemaskine til erhverv fra Freehand Coffee Company er du allerede nået et godt stykke af vejen. 

Bæredygtige kaffemaskiner til Erhvervslivet

Vi forsøger så vidt som muligt at tænke bæredygtighed og miljørigtige løsninger ind i hvert et led af kaffeoplevelsen, og det gælder også i kaffemaskiner til erhverv. Vores udvalg af kaffemaskiner og øvrige automater er af den årsag garanteret energibesparende. Det gør, at de kun bruger et minimum af strøm, når du skal brygge dig en kop kaffe på kontoret eller værkstedet.  At de ikke har behov for særlig meget strøm betyder, at de sætter et minimalt aftryk på miljøet, lige såvel som det sparer dig for penge på virksomhedens elregning. 

Rigtig mange af vores kaffemaskiner og maskiner til virksomheder er mærket med energimærket A++, og er de ikke det, så er de mærket med energimærke A+. Derudover har vi innovative maskiner, såsom vores modeller fra Spengler, som er udstyret med en teknologi, der gør, at de er i stand til at fornemme dine og dine kollegers vaner, og den slukker og tænder sig selv efter jeres mønster. 

Få en skræddersyet bæredygtig kaffeløsning

Det virker måske som en nem opgave at vælge den helt rigtige kaffemaskine til erhverv. Det er det til dels også, men vil du have en skræddersyet bæredygtig kaffeløsning, der passer til lige netop dit og din virksomheds behov, er det en god ide at få kompetent rådgivning og vejledning.

Så er du sikker på, at du ender ud med den helt rigtige maskine til din virksomhed. Det er her vores dygtige medarbejdere hos Freehand Coffee Company kommer ind i billedet. Vi er grundige og ærlige i vores rådgivning. Det betyder, at vi gerne bruger ekstra tid på at lytte til dine behov og ønsker, og vi siger altid vores mening.

Nogle gange ender det derfor ud med, at du ikke får den maskine til virksomheden, du efterlyste i begyndelsen. I stedet får du en kaffemaskine, der efter vores vurdering, er den helt rigtige til din virksomhed. 

Vi tilbyder mange forskellige former for industri kaffemaskiner og med forskellige bryggeteknikker. Vi har derfor kaffemaskiner, der kan brygge dig en god, sort kop kaffe, men også kaffemaskiner der kan brygge dig andre spændende kaffevarianter, kakao og lave varmt vand til te.

Espresso kaffemaskine til erhverv

Start dagen med en Espresso

Hvad bedre findes der næsten end at starte dagen på arbejdet ud med en kop friskbrygget espresso med masser af smag? på en lækker espresso kaffemaskine til erhverv.  

Espresso er en intens kaffe, og den bliver altid brygget på hele kaffebønner. Bønnerne bliver doseret i din espressomaskines kværn alt efter, hvor megen kaffe der skal brygges.

Når bønnerne er blevet kværnet, bliver den friskmalede kaffe brygget til en velsmagende espresso med en blød crema på toppen, nøjagtig som du kender den fra kaffebaren.

De friskkværnede bønner er din garanti for den mest koncentrerede espresso og den bedste kaffeoplevelse. Når du vælger en kaffemaskine, der brygger kaffe på hele kaffebønner, vælger du på samme tid også en kaffe til din virksomhed, der er i meget høj kvalitet.

De hele bønner sikrer en frisk kaffe, og alle aromastofferne og smagsnuancerne får virkelig lov til at komme til sin ret. 

En god espresso skal brygges under tryk, hvorfor alle espressomaskiner fra Freehand Coffee Company laver din næste kop espresso præcist under det tryk, som skal til for at lave den perfekte espresso til dig og dine kolleger

Espresso kaffemaskiner til erhverv findes i mange varianter

Espressomaskiner findes i rigtig mange forskellige varianter og med mange forskellige funktioner.

Fælles for alle vores espressomaskiner er den høje kvalitet, det flotte design og deres lave energiomkostninger, hvilket gør maskinerne bæredygtige samt billige i drift. 

Ud over at brygge dig og dine kolleger frisk espresso har mange af vores espressomaskiner også mulighed for at brygge forskellige toppings, anderledes mælkevarianter og smagfuld kakao. Nogle af vores maskiner har også mulighed for at lave kogende vand til eksempelvis te.

Hos Freehand Coffee Company har vi et stort udvalg af espressomaskiner til enhver slags virksomhed.

Hvad end du har behov for en maskine, der ikke fylder så meget, en maskine der skal integreres i jeres samlede kaffeløsning eller en maskine, der skal kunne betjenes af dine kolleger såvel som dine kunder, så kan du finde den rigtige espressomaskine herunder.

Vi har også et stort udvalg af bæredygtige espresso kaffebønner til din espressomaskine, så du kan fuldende den gode kaffeoplevelse.

Kaffemaskine til Hele kaffebønner

Bean to cup/ helbønne kaffemaskine

Kaffe er en rigtig stor del af rigtig mange arbejdspladser. Når mødet skal holdes, skal der være kaffe på kanden, når noget skal bygges, er det med kaffe i kruset, og når butikken skal åbnes, er det ofte med en kop kaffe ved hånden.

Derudover er det ofte ved virksomhedens kaffemaskine, at du og dine kolleger mødes på tværs, ideer blomstrer og hyggesnakken går. Når kaffe er så stor en del af hverdagen, er det også vigtigt, at din virksomhed har en ordentlig kaffemaskine.

Med en Bean to Cup eller helbønne kaffemaskine får du en kaffemaskine, der brygger en mere mild kaffe end en espressomaskine, og den velsmagende kaffe falder i manges smag. 

En helbønne kaffe brygger friskbrygget kaffe på hele kaffebønner. Bønnerne bliver doseret i den rigtige mængde, der skal til for at lave den perfekte kop eller kande kaffe, hvorefter de bliver kværnet og lavet til friskbrygkaffe efter stempelkande-princippet. 

En Bean to Cup maskine eller en helbønne kaffemaskine er din garanti for god kaffe. Med friskkværnede kaffebønner får du og dine kolleger den fulde smag og aroma ud af bønnerne, og det giver den absolut bedste smagsoplevelse.

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige kaffemaskine

At finde den perfekte helbønne kaffemaskine til din virksomhed kan være svært.

Der er mange ting, der skal tages højde for, såsom hvor den skal stå, hvor mange den skal kunne brygge til, og om den skal bruges af dine kunder og gæster såvel som dine kolleger.

Men hos Freehand Coffee Company har vi mange års erfaring med at matche den rigtige helbønne kaffemaskine fra vores sortiment med forskellige virksomheder.

Fælles for vores maskiner er den hurtige serveringstid, de er nemme at anvende, og så får du selvfølgelig en fantastisk kaffeoplevelse. 

Alle vores maskiner er særligt udvalgt efter en række kriterier, og vi vælger kun de maskiner, som vi oplever bedst kan opfylde din og din virksomheds behov af kaffeløsning.

Så skal du have en ny helbønne kaffemaskine til arbejdspladsen, så kan du læse mere om vores forskellige maskiner her. Er du på udkig efter kaffebønner til din kaffemaskine, har vi også et stort udvalg af velsmagende hele kaffebønner.

Friskbryg Kaffemaskine

Forkæl dig og dine medarbejdere

Hos Freehand Coffee Company brænder vi for at give dig de bedste muligheder for at kunne forkæle dig selv og dine kolleger med en god kaffeoplevelse.

Derfor har vi et stort udvalg af friskbryg kaffemaskiner til den store såvel som lille virksomhed, der hurtigt kan brygge dig en kop kvalitetskaffe. 

En friskbryg kaffemaskine brygger kaffe med masser af smag og karakter på formalede kaffebønner, og brygningen foregår på traditionel vis. Den formalede kaffe bliver doseret i kaffebryggeren, hvorefter den bliver brygget enten som almindelig filterkaffe eller efter stempelkande-princippet.

Du har mulighed for at brygge rigtig god kaffe til mange mennesker på forholdsvis kort tid. Det er et plus, hvis du ofte har brug for at kunne lave kaffe til mange i din virksomhed på en gang. 

Med en friskbryg kaffemaskine fra Freehand Coffee Company får du en moderne og innovativ kaffemaskine, men også en bæredygtig kaffemaskine, der kræver minimum af vedligeholdelse og er nem at betjente.

Flere af vores maskiner kan også brygge en lækker cappuccino og café latté til dem, der elsker de anderledes kaffer.

Vi har mange års erfaring med skræddersyede kaffeløsninger

Hos Freehand Coffee Company har vi mange års erfaring med at lave skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder.

Er du på udkig efter en ny friskbryg kaffemaskine til din virksomhed, så kan vi med garanti også hjælpe dig med at finde den rette maskine.   

Vi har friskbryg kaffemaskiner, der nemt kan integreres i jeres personalekøkken, venteværelse eller noget helt tredje, og er du på udkig efter en samlet kaffeløsning baseret på din virksomheds behov og ønsker, så kan vi også hjælpe dig med det.

Vi giver altid ærlig og konstruktiv rådgivning, og vi trækker altid på vores erfaring og viden, når vi, sammen med dig, udvælger den helt rigtige friskbryg kaffemaskine.

Uanset hvilken du vælger, så er du altid sikker på at få en energirigtig kaffemaskine af højeste kvalitet, og som kun leverer kvalitetskaffe. Dét er kaffe med god smag i munden. 

Skal du have kaffe til din friskbryg kaffemaskine eller automat, så finder du hos os et stort udvalg af bæredygtig formalet kaffe med masser af smag.

Instant Kaffemaskine

En hurtig kop kaffe med en instant kaffemaskine

Har du og din virksomhed en travl hverdag, og skal din kaffeløsning passe dertil?

Med en instant kaffemaskine fra Freehand Coffee Company får du mulighed for at brygge velsmagende kaffe på ingen tid til mange mennesker.

I disse maskiner er den gode smag og hastigheden på kaffeudleveringen nemlig det vigtigste, og resultatet er kaffe fuld af smag på få sekunder. 

Instant kaffemaskiner bruger frysetørret kaffe til at brygge din kvalitetskaffe. Det er også kendt som instant kaffe, og det fås både i store pakker til instant kaffemaskiner og i små breve, hvor der er nok til en enkel kop kaffe. 

Når du vælger en instant kaffemaskiner fra Freehand Coffee Company, får du ikke kun en kaffemaskine, der brygger god kaffe hurtigt. 

Du får også en kaffemaskine, der er bæredygtig, energivenlig samt nem at rengøre. Det er en bonus, som du og dine travle kolleger vil sætte pris på i jeres travle hverdag.

Nemt, hurtigt, Instant kaffe

Hos Freehand Coffee Company har vi et bredt udvalg af smarte instant kaffemaskiner til den store såvel som lille virksomhed, men fælles for alle vores maskiner er, at de er blevet nøje udvalgt på grund af deres design, funktionalitet samt hastigheden på kaffeudlevering.

Alle vores instant kaffemaskiner er nemme at anvende for dig, dine kolleger og dine kunder, og den vil med garanti kunne være centrum for megen snak og udveksling af ideer i din virksomhed.

Kaffemaskinen og kaffe generelt er en rigtig stor del af din arbejdsplads, og derfor er det også vigtigt at kunne tilbyde lækker og velsmagende kaffe til enhver tid.

Freehand Coffee Company har mange års erfaring indenfor ærlig rådgivning af kaffeløsninger til alle slags virksomheder, og er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, så står vi gerne til rådighed.

Vi er sikker på, at vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte instant kaffemaskine, der passer perfekt ind i din virksomheds travle hverdag. Vi har også et stort udvalg af instant kaffe til at fuldende kaffeoplevelsen i din virksomhed. 

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup