Kaffemaskiner til erhverv 

Hos Freehand Coffee Company er vi specialister i kaffemaskiner til erhverv. Vi har kaffemaskiner til alle slags virksomheder og derfor er der også mange at vælge i mellem. Se udvalget herunder og find din nye kaffemaskine.

kaffemaskiner til erhverv

Professionelle kaffemaskiner kaffemaskiner Til erhverv

En kaffemaskine er ikke kun med til at bidrage til den gode atmosfære og dine kollegers trivsel, men det er også foran kaffemaskinen at nye ideer og muligheder opstår, og det kan være til gavn for din virksomhed. Find din nye kaffemaskine herunder, og skab medarbejderglæde, trivsel og muligheder for dine medarbejdere!

FRANKE A300

80 kopper/dag

25 medarbejdere/ gæster
– FoamMaster Barista kvalitet
– Fuldautomatisk EasyClean
– Pulvermodul til kakao /Chai Latte

FRANKE A600

150 kopper/dag

50 medarbejdere/ gæster
– 8″ Touch multimedie skærm
– Fuldautomatisk rengøring
– Baristakvalitet mælkeskum

FRANKE A800

250 kopper/dag

80 medarbejdere/ gæster
– 10,4″ Touch multimedie skærm
– Iced Coffee Modul
– Telemetri via 4G

FRANKE A1000

350 kopper/dag

100 medarbejdere/ gæster
– 10,4″ Touch multimedie skærm
– Iced Coffee Modul
– Telemetri via 4G

MELITTA XT4

180 kopper/dag

50 medarbejdere/ gæster
– Flot kompakt design
– Minimalt vedligehold
– Nyt mælkeskum med pumpe

MELITTA XT6

250 kopper/dag

80 medarbejdere/ gæster
– 8,4″ Touch multimedie skærm
– Sublim mælkekvalitet
– Høj kaffekvalitet

MELITTA XT7

250 kopper/dag

80 medarbejdere/ gæster
– Driftsikker og støjsvag
– Varmt og koldt mælkeskum
– Stærk brygger i rustfrit stål

MELITTA XT8

350 kopper/dag

100 medarbejdere/ gæster
– 10,4″ Touch skærm
– Minimalt vedligehold
– Sublim mælkekvalitet

SPENGLER PSL 50 ESPRESSO

125-150 kopper/dag

30 medarbejdere/ gæster
– 7″ Touch multimedie skærm
– Personlig tilpasning af drikke
– Intelligent el-spare funktion

SPENGLER PSL 50 FRISKBRYG

125-150 kopper/dag

50 medarbejdere/ gæster
– TouchIT display
– Dobbelt ingrediensbeholder
– Støjsvag

SPENGLER PSL 50 INSTANT

125-150 kopper/dag

50 medarbejdere/ gæster
– 7″ Touch multimedie skærm
– Dobbelt ingrediensbeholder
– Støjsvag

BROOKLYN

150-175 kopper/dag

50 medarbejdere/ gæster
– 15″ Touch multimedie skærm
– Personlig tilpasning af drikke
– Intelligent el-spare funktion

MASTER BARISTA 1000

vendingautomat fra Spengler

Passer ind i et travlt miljø
– Easy touch display
– Energimærkning A++
– Silent espressobryg-teknologi

SAO PAULO

180-240 kopper/dag

80 medarbejdere/ gæster
– Touch skærm
– Minimalt vedligehold
– Hurtig drikkeudlevering

EQUADOR

180-240 kopper/dag

80 medarbejdere/ gæster
– Touch skærm
– Kapacitet på op til 3,3 kg.
– Minimalt vedligehold

Se hvad

vores kunder siger

Kaffemaskiner til erhverv

Freehand Coffee Company er ikke som andre kaffevirksomheder. Vi har mange års erfaring med at rådgive virksomheder og kontorer til at vælge de helt rigtige kaffemaskiner til erhverv, men derudover er vi også din førende leverandør af mere bæredygtige kaffeløsninger.

 

Vælger du Freehand Coffee Company, giver du ikke kun en hjælpende hånd til vores fælles fremtid. Du hjælper også de lokale kaffebønder og farmere samt deres lokalområde.

 

Selv med små skridt kan du være med til at gøre en positiv forskel, og med en kaffemaskine til erhverv fra Freehand Coffee Company er du allerede nået et godt stykke af vejen.

kaffemaskiner til erhverv
Franke a1000

Kaffemaskiner med fokus på bæredygtighed

Vi forsøger så vidt som muligt at tænke bæredygtighed og miljørigtige løsninger ind i hvert et led af kaffeoplevelsen, og det gælder også i kaffemaskiner til erhverv.

 

Vores udvalg af kaffemaskiner og øvrige automater er af den årsag garanteret energibesparende. Det gør, at de kun bruger et minimum af strøm, når du skal brygge dig en kop kaffe på kontoret eller værkstedet.  At de ikke har behov for særlig meget strøm betyder, at de sætter et minimalt aftryk på miljøet, lige såvel som det sparer dig for penge på virksomhedens elregning.

 

Rigtig mange af vores kaffemaskiner og maskiner til virksomheder er mærket med energimærket A++, og er de ikke det, så er de mærket med energimærke A+. Derudover har vi innovative maskiner, såsom vores modeller fra Spengler, som er udstyret med en teknologi, der gør, at de er i stand til at fornemme dine og dine kollegers vaner, og den slukker og tænder sig selv efter jeres mønster.

Få en skræddersyet kaffeløsning med fokus på bæredygtighed

Det virker måske som en nem opgave at vælge den helt rigtige kaffemaskine til erhverv. Det er det til dels også, men vil du have en skræddersyet og mere bæredygtig kaffeløsning, der passer til lige netop dit og din virksomheds behov, er det en god ide at få kompetent rådgivning og vejledning. Så er du sikker på, at du ender ud med den helt rigtige maskine til din virksomhed.

 

Det er her vores dygtige medarbejdere hos Freehand Coffee Company kommer ind i billedet. Vi er grundige og ærlige i vores rådgivning. Det betyder, at vi gerne bruger ekstra tid på at lytte til dine behov og ønsker, og vi siger altid vores mening.

 

Nogle gange ender det derfor ud med, at du ikke får den maskine til virksomheden, du efterlyste i begyndelsen. I stedet får du en kaffemaskine, der efter vores vurdering, er den helt rigtige til din virksomhed.

 

espressomaskiner til erhverv
franke melitta brooklyn

Forskellige kaffemaskiner

Vi tilbyder mange forskellige former for kaffemaskiner og med forskellige byggeteknikker. Vi har derfor kaffemaskiner, der kan brygge dig en god, sort kop kaffe, men også kaffemaskiner der kan brygge dig andre spændende kaffevarianter, kakao og lave varmt vand til te.
Indenfor fuldautomatiske kaffemaskiner, bruger vi to forskellige typer af kaffemaskiner. Master barista og supreme barista.

 

Master Barista-serien tilbyder et bredt udvalg af kaffemaskiner, der bruger mælkepulver, hvilket gør drift og rengøring enklere. Perfekt til virksomheder og kontorer, der ønsker at forkæle deres medarbejdere med god kaffe. Uanset om din virksomhed er stor eller lille, har vi en kaffeløsning, der passer til dine behov. Master barista serien, er kendetegnet ved at være med mælkepulver.

 

Supreme Barista-serien er for jer, der kun vil have det bedste. Disse espressomaskiner til erhverv bruger frisk mælk og sikrer en sublim kaffeoplevelse. Med et tryk på en knap kan I nyde lækre kaffedrikke, der rivaliserer med barista-maskiner. Skab et magisk pusterum i løbet af arbejdsdagen og skab medarbejderglæde med en Supreme Barista kaffemaskine. Ydermere er Surpeme Barista alle med frisk mælk.

Kaffemaskiner til hele kaffebønner

Med en Bean to Cup eller kaffemaskiner til hele kaffebønner får du en kaffemaskine, der altid brygger frisk og lækker kaffe, på meget kort tid.

 

En kaffemaskine til hele kaffebønner brygger friskbrygget kaffe på hele kaffebønner. Bønnerne bliver doseret i den rigtige mængde, der skal til for at lave den perfekte kop eller kande kaffe, hvorefter de bliver kværnet og lavet til friskbrygkaffe efter stempelkande-princippet.

 

En Bean to Cup maskine eller en kaffemaskine til hele bønner er din garanti for god kaffe. Med friskkværnede kaffebønner får du og dine kolleger den fulde smag og aroma ud af bønnerne, og det giver den absolut bedste smagsoplevelse.

 

At finde den perfekte kaffemaskine til hele bønner, til din virksomhed kan være svært. Der er mange ting, der skal tages højde for, såsom hvor den skal stå, hvor mange den skal kunne brygge til, og om den skal bruges af dine kunder og gæster såvel som dine kolleger.

 

Fælles for vores kaffemaskiner til erhverv er den hurtige serveringstid, de er nemme at anvende, og så får du selvfølgelig en fantastisk kaffeoplevelse.

 

Alle vores kaffemaskiner til erhverv er særligt udvalgt efter en række kriterier, og vi vælger kun de maskiner, som vi oplever bedst kan opfylde din og din virksomheds behov af kaffeløsning.

 

Så skal du have en ny kaffemaskine der brygger med hele kaffebønner, til arbejdspladsen, så kan du læse mere om vores forskellige maskiner her. Er du på udkig efter kaffebønner til din kaffemaskine, har vi også et stort udvalg af velsmagende hele kaffebønner.

 

Er du i tvivl, om hvilket kaffemaskine du skal vælge? Frygt ej, vi sidder klar til at rådgive dig, i lige præcis dine behov som virksomhed når vi taler kaffemaskiner og kaffeløsninger.

 

PSL Brooklyn
PSL

Friskbryg kaffemaskiner

Vi har et stort udvalg af friskbryg kaffemaskiner til erhverv, der hurtigt kan brygge dig en kop kvalitetskaffe.

 

En friskbryg kaffemaskine til erhverv, brygger kaffe med masser af smag og karakter på formalede kaffebønner, og brygningen foregår på traditionel vis. Den formalede kaffe bliver doseret i kaffebryggeren, hvorefter den bliver brygget enten som almindelig filterkaffe eller efter stempelkande-princippet.

 

Du har mulighed for at brygge rigtig god kaffe til mange mennesker på forholdsvis kort tid. Det er et plus, hvis du ofte har brug for at kunne lave kaffe til mange i din virksomhed på en gang.

 

Med en friskbryg kaffemaskine til erhverv, fra Freehand Coffee Company får du moderne og innovative kaffemaskiner, men også en kaffemaskine, der kræver minimum af vedligeholdelse og er nem at betjente.

 

De flest af vores friskbryg kaffemaskiner, kan brygge mange typer af kaffe, heriblandt café latte, cappuccino og meget mere.

 

Vores Friskbryg kaffemaskiner kan nemt integreres i jeres personalekøkken, venteværelse eller noget helt tredje, og er du på udkig efter en samlet kaffeløsning baseret på din virksomheds behov og ønsker, så kan vi også hjælpe dig med det.

 

Vi giver altid ærlig og konstruktiv rådgivning, og vi trækker altid på vores erfaring og viden, når vi, sammen med dig, udvælger den helt rigtige friskbryg kaffemaskine til din virksomhed.

Instant kaffemaskiner

Har du og din virksomhed en travl hverdag, og skal din kaffeløsning passe dertil? Med en instant kaffemaskine fra Freehand Coffee Company får du mulighed for at brygge velsmagende kaffe på ingen tid til mange mennesker.

 

I disse maskiner er den gode smag og hastigheden på kaffeudleveringen nemlig det vigtigste, og resultatet er kaffe fuld af smag på få sekunder.

 

Instant kaffemaskiner bruger frysetørret kaffe til at brygge kaffen. Det er også kendt som instant kaffe, og det fås både i store pakker til instant kaffemaskiner og i små breve, hvor der er nok til en enkel kop kaffe.

 

Når du vælger en instant kaffemaskine, får du en kaffemaskine, der brygger god kaffe hurtigt. Det er en bonus, som du og dine travle kolleger vil sætte pris på i jeres travle hverdag.

 

Hos Freehand Coffee Company har vi et bredt udvalg af smarte instant kaffemaskiner, men fælles for alle vores maskiner er, at de er blevet nøje udvalgt på grund af deres design, funktionalitet samt hastigheden på kaffeudlevering.

 

Alle vores instant kaffemaskiner er nemme at anvende for dig, dine kolleger og dine kunder, og den vil med garanti kunne være centrum for megen snak og udveksling af ideer i din virksomhed. Kaffemaskinen og kaffe generelt er en rigtig stor del af din arbejdsplads, og derfor er det også vigtigt at kunne tilbyde lækker og velsmagende kaffe til enhver tid

PSL FB og INS