Vores Referencer

Carlsberg_logo
7 eleven_logo
Region hovedstaden_logo
Copenhagen airports_logo
Nordea_logo
Velux_logo
aarsleff_logo
Lundbeck_logo
DI_logo
Bestseller_logo
Aquaporing_logo
AP_pension_logo
Coloplast_logo
PenSam_logo
ISS_logo
Justitsministeriet_logo
ASSA Abloy Opening Solutions - logo
landtmännen-schulstad - logo
Kemp & Lauritzen
DA_logo
Online supplies logo
BDO Logo
Ticketmaster logo
SAP logo
Det kongelige teater og kapel logo
Harman logo
FL smidth logo
Elgiganten logo
PFA ejendomme logo
F&P logo

Vores kunder siger

Esben Holager
Esben Holager Director, BDO Danmark
Læs mere
Hos os er god smag og bæredygtig to vigtige faktorer, for den kaffeløsning vi skulle have. Derfor var valget af Freehand Coffee Company helt naturligt.

Helt fra dag et, var Freehand Coffee transparente og vi fik skræddersyet den helt perfekte løsning til os, som kaffedrikkerne værdsætter.

Derudover havde vi en god kommunikation om levering og installering. Vi kan tydeligt mærke, at kaffemaskinerne giver medarbejderne god kaffe og glæde i hverdagen
Camilla Davidsen
Camilla DavidsenHead of Procurement, CPH AIRPORTS
Læs mere
Valget af Freehand Coffee faldt os ganske naturligt. Vi har samarbejdet i flere år, og de har bevist at de magter at håndtere en krævende kunde som CPH med en stabil drift og et højt serviceniveau.

Desuden er vi stolte over at blive en del af Freehand Foundation projektet, som understøtter ansvarligt forbrug og produktion og dermed falder fint i tråd med CPHs mange andre CSR initiativer og målsætninger som bidrager til FN’s Verdensmål.
Pernille Bang-Löwgren
Pernille Bang-LöwgrenAdministrerende direktør Lantmännen, Schulstad A/S
Læs mere
Vi arbejder kontinuerligt med bæredygtige initiativer samt på vores bidrag til den grønne omstilling. Det er helt i tråd med vores strategi om at reducere miljøpåvirkningen fra vores forretning, og vores ambitiøse målsætning om at reducere vores CO2 udledning.

Herudover har vi valgt at opgradere vores kaffeløsning til at være både Fairtrade og Økologisk, og som bidragsyder til Freehand Foundation, er vi ydermere med til at sikre helt konkrete forandringer hos kaffebønderne bag kaffebønnerne.

Grundlæggende vil vi så vidt det er muligt træffe bæredygtige valg – og det har vi gjort med vores kaffeleverandør. Det giver en god smag i munden – ikke alene fordi kaffen faktisk også smager godt...
Martin Cronwald
Martin CronwaldManaging director, ASSA ABLOY Opening solutions Denmark A/S
Læs mere
Vi valgte Freehand Coffee Company, på baggrund af at vi fik en komplet skræddersyet kaffeløsning, med både ingredienser, maskiner og service samlet et sted.

Vi er en virksomhed i vækst, og derfor skal vores kaffeaftale også følge med, og det kan Freehand. Udover den skræddersyede aftale, betyder bæredygtigheden også en del, og her er Freehand Coffee ret godt med.

Med energivenlige maskiner, økologiske produkter og CSR-venlighed er det en ”Win-Win” situation for os. Kaffen er i top, og maskinerne leverer super god kvalitets kaffe. Hvis der opstår det mindste problem med maskinerne, er deres service-team hurtige til at komme forbi, og løse problemet.

Det betyder meget for os, da kaffeudvalget og kvaliteten af kaffen bliver vigtigere og vigtigere for medarbejderne og bidrager til medarbejdertilfredshed som er vigtigere end nogensinde. Vi testede forskellige typer kaffe hos Freehand inden vi valgte nuværende løsning.

Hvis vi har lyst til at prøve ny kaffe, te eller kakao, har vi ligeledes mulighed for dette. Freehand har et stort sortiment af lækre produkter, som vi frit kan vælge imellem hvis vi har lyst.
Michael Witthoff
Michael WitthoffKøkkenchef, PenSam
Læs mere
Freehand Coffe Company, er yderst engageret i de løsninger de tilbyder, og det afspejler sig også i vores kaffeløsning. Lækre produkter, gode maskiner og service i top.

Vi elsker kaffen på kontoret, og vi vilde med at kunne tilpasse vores kaffe individuelt – Nogle drikker sort kaffe, andre drikker espresso og enkelte drikker te, og de maskiner vi har kan det hele.

Vi oplever en stor positivitet omkring vores kaffeløsning fra Freehand iblandt medarbejderne, og det har bidraget til glæden ved at gå på arbejde. Kaffemaskinen er et fast mødepunkt for de ansatte, og den bliver hyppigt brugt – Flere gange om dagen.

Servicen er ligeledes i top, og vi oplever hvis der er det mindste problem, så står der en tekniker på dagen eller næste dag og får det fixet, hurtigt.
Tidligere
Næste

Skab 100% kaffeglæde

Løft kaffeniveauet på kontoret og book et møde med en af vores rådgivere samt en smagsprøve