Om Freehand Coffee

Freehand Coffee Company tilhører Miko Gruppen

– Et Belgisk familieejet kafferisteri, hvor vi har ristet kaffe siden 1801

Hos Freehand Coffee arbejder vi hver eneste dag for at højne tilfredsheden hos vores mere end 3.000 kunder fordelt i hele Danmark.

Vores 25+ højt uddannede teknikere, er med til at garanterer at maskinerne kører upåklageligt!

coffee beans illustration

NYD EN KOP KAFFE FRA EN AF VORES KAFFEMASKINER TIL ERHVERV MED GOD SAMVITTIGHED

Uanset hvilken branche du er i, kender du sikkert til vigtigheden af at have adgang til kaffe

 

Kaffemaskinen er ofte mødestedet, hvor alt lige fra weekendens aktiviteter til ens arbejde bliver gennemgået, og det er ofte her at kolleger mødes til spontan sparring om forskellige opgaver.

 

Derfor er en kaffemaskine ikke kun med til at bidrage til den gode atmosfære og dine kollegers trivsel, men det er også foran kaffemaskinen at nye ideer og muligheder opstår, og det kan være til gavn for din virksomhed.

 

Og med en kaffemaskine fra Freehand Coffee Company kan du og dine kolleger nyde en god kop kaffe i pausen eller til mødet med god samvittighed, da vi garanterer, at alt er blevet produceret og lavet med fokus på bæredygtighed.

coffee heart
Franke a1000

ÆRLIG OG KOMPETENT RÅDGIVNING AF KAFFEMASKINER

Freehand Coffee Company arbejder hver dag på at realisere vores vision.

 

Vi ønsker at være den mest professionelle og innovative, men samtidig også den mest CSR venlige leverandør af kaffeløsninger til virksomheder. Det betyder blot, at alt vi foretager os, gør vi med fokus på miljø, bæredygtighed og socialt ansvar for vores kunder såvel som vores kolleger.

 

Vi er kendetegnet ved at være grundige, og vi gør os altid umage. Vi har håndplukket hver eneste kaffemaskine og smagstestet hvert eneste produkt i vores sortiment. Vi sælger kun de mest energivenlige og mere bæredygtige maskiner, og selvfølgelig sælger vi også kun kaffe, hvor smagen er i verdensklasse.

 

Men vi er også ærlige. Det betyder, at du hos os altid kan forvente kompetent og relevant rådgivning tilpasset din virksomhed, og vi siger tingene, som de er.

 

Det resulterer somme tider i, at du ikke ender ud med den færdige løsning, du havde regnet med til at starte med, men en gennemtænkt løsning, som vi med garanti kan stå inde for, og som du og din virksomhed vil få glæde af fremover.

DERFOR SKAL DU VÆLGE FREEHAND COFFEE COMPANY SOM DIN LEVERANDØR AF KAFFELØSNINGER

Du skal ikke vælge os, hvis du er på udkig efter en løsning, der er smart i en fart.

 

Men ønsker du en skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed, som ikke kun brygger god og mere bæredygtig kaffe, men som også er tilpasset til dine ønsker samt dine kollegers behov, så lad Freehand Coffee Company blive din leverandør af en mere bæredygtige kaffemaskiner.

 

Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vores konsulenter er i stand til at sammensætte den helt rigtige løsning til dig baseret på grundige behovsanalyser og dine ønsker. Hvad end du er på udkig efter køb af kaffemaskine, leje af kaffemaskine eller leasing af kaffemaskine, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Læs mere nederst på siden.

 

Når du får en kaffeløsning fra Freehand Coffee Company medfølger en grundig serviceaftale, hvis du ønsker det. Med den får du adgang til support og service samt hurtig udrykningstid, hvis I mod forventning skulle opleve driftsforstyrrelser med jeres kaffemaskine. Med en serviceaftale bliver jeres vandfilter én gang årligt skiftet for at sikre den gode smagsoplevelse.

 

Alle vores serviceteknikere er certificerede indenfor sundhed, miljø og sikkerhed, og når du får en tekniker på besøg, tilstræber vi os på, at det er den samme, der kommer hver gang. Alle vores teknikere har nemlig faste kunder, og det er med til at bidrage til en personlig relation og det gode samarbejde.

teknikker kaffemaskine
coffee beans

I DANMARK BETJENER VI HENVED +3.000 KUNDER

herunder nogle af landets største C25 virksomheder. Vi forhandler en vifte af kaffemaskiner fra Europas førende producenter.

 

Som organisation har vi stor erfaring med at løse komplekse og krævende opgaver, der kræver landsdækkende service. Ydermere behøver vores kunder kun at handle et sted. Vi har maskiner, ingredienser og service samlet i en aftale.

Vi har en af landets største tekniske organisationer med 25+ kørende serviceteknikere.

 

Og selvom vi i praksis vil tilstræbe at i bliver betjent af samme tekniker så er vores landsdækkende organisation jeres garanti for at vi er i stand til at sikre en høj oppetid på maskinerne.

EN DEL AF MIKO COFFEE

Freehand Coffee Company er en del af det belgiske familieejede kafferisteri MIKO, der har en historie der daterer sig tilbage til 1801, hvor Leo Michelsen for første gang gav sig i kast med salg af kaffe importeret fra Italien i sin butik i Turnhout i Belgien.


MIKO er fortsat i dag ejet af familien Michelsen og har udviklet sig til en moderne og innovativ virksomhed med eget risteri og salgsselskaber i 23 lande i verden.


I 2022 omsatte MIKO for 1,9 mia. DKK og havde 1.253 ansatte. Hos Freehand Coffee i Danmark er vi stolte af at være en del af MIKO familien og er ydmyge overfor vores historie, der forpligter på alle måder i forhold til at yde en enestående kvalitet og høj service i alle led af vores forretning.

miko Coffee miljø
Puro slide illustration

PURO KAFFE

Med PURO er du med til at gøre en lille forskel for miljøet. PURO blev grundlagt i 2005 med ambitionen om at sikre et mere bæredygtigt kaffelandbrug og sikring af miljøet. 

PURO er produceret med henblik på at sikre bevarelsen af regnskov i de kaffeproducerende lande. Kaffe kan nemlig sagtens dyrkes i skyggen af regnskoven og dermed sikrer vi en større biodiversitet.

I 2023 har PURO i samarbejde med Richard Attenborough og organisationen World Land Trust sikret bevarelsen af i alt +600 km2 regnskovsreservater.

Dette tal øges dag for dag med 23m2 for hver pose PURO-kaffe. – Så selv med små skridt kan du være med til at gøre en stor forskel