Om os – Freehand Coffee Company

OM FREEHAND COFFEE COMPANY

FREEHAND COFFEE COMPANY tilhører MIKO gruppen


– et Belgisk familieejet kafferisteri, hvor vi har ristet kaffe siden 1801.

 

Hos Freehand Coffee arbejder vi hver eneste dag for at højne tilfredsheden hos vores mere end 2.300 kunder fordelt i hele Danmark.

Vores 25+ højt uddannede teknikere, er med til at garanterer at maskinerne kører upåklageligt!

coffee beans illustration

NYD EN KOP KAFFE FRA EN AF VORES KAFFEMASKINER TIL ERHVERV MED GOD SAMVITTIGHED

Uanset hvilken branche du er i, kender du sikkert til vigtigheden af at have adgang til kaffeKaffemaskinen er ofte mødestedet, hvor alt lige fra weekendens aktiviteter til ens arbejde bliver gennemgået, og det er ofte her at kolleger mødes til spontan sparring om forskellige opgaver.

Derfor er en kaffemaskine ikke kun med til at bidrage til den gode atmosfære og dine kollegers trivsel, men det er også foran kaffemaskinen at nye ideer og muligheder opstår, og det kan være til gavn for din virksomhed.

Og med en kaffemaskine fra Freehand Coffee Company kan du og dine kolleger nyde en god kop kaffe i pausen eller til mødet med god samvittighed, da vi garanterer, at alt er blevet produceret og lavet med fokus på bæredygtighed.

coffee heart
Franke vanilla

ÆRLIG OG KOMPETENT RÅDGIVNING AF KAFFEMASKINER

Freehand Coffee Company arbejder hver dag på at realisere vores vision.

Vi ønsker at være den mest professionelle og innovative, men samtidig også den mest CSR venlige leverandør af kaffeløsninger til virksomheder. Det betyder blot, at alt vi foretager os, gør vi med fokus på miljø, bæredygtighed og socialt ansvar for vores kunder såvel som vores kolleger.

Vi er kendetegnet ved at være grundige, og vi gør os altid umage. Vi har håndplukket hver eneste kaffemaskine og smagstestet hvert eneste produkt i vores sortiment. Vi sælger kun de mest energivenlige og bæredygtige maskiner, og selvfølgelig sælger vi også kun kaffe, hvor smagen er i verdensklasse.

Men vi er også ærlige. Det betyder, at du hos os altid kan forvente kompetent og relevant rådgivning tilpasset din virksomhed, og vi siger tingene, som de er.

Det resulterer somme tider i, at du ikke ender ud med den færdige løsning, du havde regnet med til at starte med, men en gennemtænkt løsning, som vi med garanti kan stå inde for, og som du og din virksomhed vil få glæde af fremover.

DERFOR SKAL DU VÆLGE FREEHAND COFFEE COMPANY SOM DIN LEVERANDØR AF KAFFELØSNINGER

Du skal ikke vælge os, hvis du er på udkig efter en løsning, der er smart i en fart.

Men ønsker du en skræddersyet kaffeløsning til din virksomhed, som ikke kun brygger god og bæredygtig kaffe, men som også er tilpasset til dine ønsker samt dine kollegers behov, så lad Freehand Coffee Company blive din leverandør af bæredygtige kaffemaskiner.

Vi har mange års erfaring indenfor faget, og vores konsulenter er i stand til at sammensætte den helt rigtige løsning til dig baseret på grundige behovsanalyser og dine ønsker. Hvad end du er på udkig efter køb af kaffemaskine, leje af kaffemaskine eller leasing af kaffemaskine, så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Læs mere nederst på siden.

Når du får en kaffeløsning fra Freehand Coffee Company medfølger en grundig serviceaftale, hvis du ønsker det. Med den får du adgang til support og service samt hurtig udrykningstid, hvis I mod forventning skulle opleve driftsforstyrrelser med jeres kaffemaskine. Med en serviceaftale bliver jeres vandfilter én gang årligt skiftet for at sikre den gode smagsoplevelse.

Alle vores serviceteknikere er certificerede indenfor sundhed, miljø og sikkerhed, og når du får en tekniker på besøg, tilstræber vi os på, at det er den samme, der kommer hver gang. Alle vores teknikere har nemlig faste kunder, og det er med til at bidrage til en personlig relation og det gode samarbejde.

teknikker kaffemaskine
coffee beans

I DANMARK BETJENER VI HENVED 2.300 KUNDER

herunder nogle af landets største C25 virksomheder. Vi forhandler en vifte af kaffemaskiner fra Europas førende producenter.

Som organisation har vi stor erfaring med at løse komplekse og krævende opgaver, der kræver landsdækkende service. Ydermere behøver vores kunder kun at handle et sted. Vi har maskiner, ingredienser og service samlet i en aftale.

Vi har en af landets største tekniske organisationer med 25+ kørende serviceteknikere.

Og selvom vi i praksis vil tilstræbe at i bliver betjent af samme tekniker så er vores landsdækkende organisation jeres garanti for at vi er i stand til at sikre en høj oppetid på maskinerne.

EN DEL AF MIKO COFFEE

Freehand Coffee Company er en del af det belgiske familieejede kafferisteri MIKO, der har en historie der daterer sig tilbage til 1801, hvor Leo Michelsen for første gang gav sig i kast med salg af kaffe importeret fra Italien i sin butik i Turnhout i Belgien.

MIKO er fortsat i dag ejet af familien Michelsen og har udviklet sig til en moderne og innovativ virksomhed med eget risteri og salgsselskaber i 23 lande i verden.

I 2019 omsatte MIKO for 1,7 mia. DKK og havde 1.049 ansatte. Hos Freehand Coffee i Danmark er vi stolte af at være en del af MIKO familien og er ydmyge overfor vores historie, der forpligter på alle måder i forhold til at yde en enestående kvalitet og høj service i alle led af vores forretning.

miko Coffee miljø
Puro slide illustration

PURO KAFFE

Med PURO er du med til at gøre en lille forskel for miljøet. PURO blev grundlagt i 2005 med ambitionen om at sikre et mere bæredygtigt kaffelandbrug og sikring af miljøet. 

PURO er produceret 100% CO2 neutralt og sikrer bevarelsen af regnskov i de kaffeproducerende lande. Kaffe kan nemlig sagtens dyrkes i skyggen af regnskoven og dermed sikrer vi en større biodiversitet.

I 2021 har PURO i samarbejde med Richard Attenborough og organisationen World Land Trust sikret bevarelsen af i alt +400 km2 regnskovsreservater.

Dette tal øges dag for dag med 19m2 for hver pose PURO-kaffe. – Så selv med små skridt kan du være med til at gøre en stor forskel

Leasing af kaffemaskine hos Freehand Coffee Company

Hvad er leasing?

Når man leaser, betyder det i bund og grund at man lejer noget. Altså du får overdraget brugsretten i en aftalt periode, for en fast månedlig pris. Du som leaser skal leve op til de rettigheder der står i den gældende aftale.
Hos Freehand betyder det, at du får brugsretten til en kaffemaskine. Her vil du typisk også have en ingrediensaftaler og en service aftale. læs mere om dette længere ned.

Hvorfor skal man lease en kaffemaskine?

Det kan være smart at lease en kaffemaskine, da man får en mindre månedlig betaling i stedet for at købe en komplet kaffemaskine direkte da dette kan være dyrt – Alt efter hvilken maskine og hvor mange kopper kaffe den skal kunne lave.

Hvis du gerne vil prøve nye kaffemaskiner efter et par måneder/år, giver det ligeledes rigtig god mening at lease en kaffemaskine. Dette gør at du ikke skal hen og sælge maskinen igen eller lign.

Hvad er fordelene ved at leasing af kaffemaskine?

Der er mange fordele ved leasing af kaffemaskine. Blandt andet at du kan skifte kaffemaskinen ud efter den pågældende aftaler udløbet. Derved kan du sikre dig en ny og lækker kaffemaskine, som måske er lidt større end den du havde førhen.

Ydermere, er det meget billigere at lease en kaffemaskine, i stedet for at skulle købe den. Det er lidt ligesom med biler, de er hamrede dyre fra ny, men hvis du leaser bliver den månedlig betaling overkommelig.

Hvad er ulemperne ved at leasing af kaffemaskine?

Ulemperne ved leasing af kaffemaskiner, er at det ikke er din. Kaffemaskine er kun lejet/leaset. Ydermere, kan det kræve mere administration ved leasingaftaler.

Hvordan leaser man en kaffemaskine?

Du leaser en kaffemaskine ved at kontakte os. Vi tager sammen en snak om dine præferencer, hvor mange i virksomheden i er, hvor meget kaffe i drikker og om i drikker andet end kaffe. Derved skræddersyer vi en komplet kaffeløsning til jer, som passer
perfekt til de behov i har som virksomhed.

Dette ender typisk ud i leasing af kaffemaskiner, med en ingrediensaftaler hvor du/i får de kaffeprodukter og te, mælk, kakao, chokolade eller noget helt andet med oveni. Ydermere bliver der oprettet en serviceaftale
hvis nu der skulle ske noget med kaffemaskinen. Dette er et godt sikkerhedsnet at have, da vi kommer og laver kaffemaskinen for jer, eller udskifter dele der er gået i stykker.

Hvad koster det at lease en kaffemaskine?

Det er forskelligt alt efter hvilke kaffemaskine i vil lease. De små kaffemaskiner er billigere og de større er som regel dyrere. Hvis du vil vide en cirka pris, så har vi lavet en prisberegner, hvor du kan indtaste antal medarbejder, og vælge hvilken
maskine i gerne vil have, hvorefter den regner en cirkapris ud.

VIL DU HAVE EN KOMPLET, BÆREDYGTIG OG SKRÆDDERSYET KAFFELØSNING?

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup