FREEHAND_FOUNDATION_LOGO

Freehand Foundation

BRYGGET PÅ GODE BØNNER OG GOD SAMVITTIGHED!

Kaffeindustrien er nemlig fyldt med skævheder, som vi hos Freehand Coffee har sat os for at udligne – kop for kop! Vores mission er at kende – og anerkende – bonden bag bønnen og vi lægger handling bag de mange ord og hensigter.

 

Det kalder vi ”KAFFE MED GOD SMAG I MUNDEN”

MICHAEL SCHIEDEL – ADM. DIR.

Mikro-lån til kaffefarmere

Vi donerer sammen med vores kunder 2% af omsætningen på kaffe, som går ubeskåret til at købe jord og etablere kaffeplantager.

Ejendomsretten til jorden og plantagerne overdrages til de lokale farmere og Cortadores på såkaldte mikrolånsmodeller, hvorved pengene først skal betales tilbage til den tid når plantagerne er klar til den første høst efter ca. 3-4 år.

De til den tid betalte ydelser vil forblive i fonden og vil blive reinvesteret. Dermed skaber vi ringe i vandet, som skaber langsigtet forandring.

freehand_foundation-CSR-initiativ

NÅR EN VIRKSOMHED VÆLGER AT STØTTE OG BIDRAGE
TIL FREEHAND FOUNDATION MODTAGER MAN

ET DIPLOM

Et diplom som bevis for at jeres virksomhed med valget af kaffe har valgt at bidrage positivt til en mere bæredygtig verden og at i støtter FN’s verdensmål 1, 12 og 15.

OMTALE PÅ SOME

Omtale på vores Social Media kanaler og blogs – herunder synlighed på freehandfoundation.dk
 

nyhedsbrev

Nyhedsbreve og et login til vores hjemmeside. hvor i kan følge udviklingen i Freehand Foundations kaffeplantager i Honduras.

medierettigheder

Rettighederne til at bruge Freehand Coffee Foundation logo på hjemmesider og i CSR rapporter.

Besøg Freehandfoundation

Freehand_verdensmål