VANDAUTOMATER

Hos Freehand Coffee Company finder du et udvalg af vandautomater og drikkevandskølere til din virksomhed, som sikrer dig koldt vand – Hele dagen.

 

Vores sortiment er specielt udvalgt til at passe ind i store såvel som små virksomheder, kontorer og kantine-miljøer. Fælles for dem alle er, at de er enormt brugervenlige og nemme at vedligeholde.

friskvand vandautoamt til erhverv

FRISKVAND HI-CLASS TOP

Komplet løsning i flot design

– Enkelt betjening
– Min 3◦C / Max. 25◦C
– 30 liter vand i timen


FRISKVAND NIAGARA

Indbygningsmodel med isbank

– 20 sek/L
– 7 liter kapacitet
– Antibakterielt UV-system


FRISKVAND J-CLASS

Indbygningsmodel – 40sek/L

– 30 Liter per time
– 40 Sekunder per liter
– Isbank


Vand på arbejdspladsen

På enhver arbejdsplads er det nødvendigt altid at have adgang til frisk vand. Det er afgørende for vores velbefindende i dagligdagen, og drikker du og dine kolleger ikke nok vand i løbet af dagen, kan det gå ud over jeres produktivitet samt humør.

 

Der er endda flere undersøgelser, der viser, at der er en sammenhæng mellem kvaliteten af dit arbejde og den mængde af vand, du har drukket i løbet af arbejdsdagen.

 

Hos Freehand Coffee Company har vi gjort det nemt for dig at give dine kolleger adgang til frisk og kølig vand i din virksomhed til enhver tid.

 

Med et enkelt tryk på vandautomaten kan koppen eller kanden fyldes med koldt vand, så det kan ikke være mere bekvemt at få drukket nok vand i løbet af dagen.

friskvand vandautoamt til erhverv
NIAGARA-FRISKVAND

Vandautomater og drikkevandskølere

At finde den rigtige vandautomat og drikkevandskøler kan være svært, men Freehand Coffee Company har mange års erfaring med at rådgive virksomheder i forbindelse med valg af varmt- og koldvandsautomater. Derfor er vi også sikker på, at vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige vandløsning. Vi er ærlige og konstruktive, samtidig med at vi altid lytter til dine behov. 

 

Her på siden kan du læse meget mere om vores vandautomater og drikkevandskølere. Hvad end du er på udkig efter en koldvandsudlevering til din samlede kaffeløsning, en indbygningsmodel til personalekøkkenet eller en fritstående vandautomat til at stille på gulvet, hvor flest kan få glæde af den, så har vi det hos Freehand Coffee Company. 

 

Er du i tvivl om, hvilken vandautomat eller drikkevandskøler du skal vælge, så tøv ikke med at tage kontakt til os for mere information og grundig vejledning. Vi har også et stort udvalg af eksempelvis snackautomater, så alle på din arbejdsplads nemt kan stille den lille sult. 

Få en kaffesnak med os