KAKAO og mælkepulver TIL ERHVERV

Her kan du se vores udvalg af kakao og mælkepulver til erhverv. Har du nogle spørgsmål, eller vil du høre mere om vores sortiment af kakao eller mælkepulver til erhverv, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til Freehand Coffee Company. 

kakao og mælkepulver til erhverv

Kakao, mælkepulver og kaffeglæde

Selvom Freehand Coffee Company er en kaffevirksomhed, så går vi højt op i at kunne tilbyde kvalitetsdrikke til enhver. Det gælder også kakao. Al vores kakao er blevet valgt ud fra det høje indhold af kakao, og det er din garanti for at få den bedste kakaooplevelse i hver eneste kop. Ligesom der findes mange slags kaffer og kakaoer, så findes der også forskellige måder at drikke den på. Nogle vil have den sort, andre med sukker, og nogle er mest til kaffe med mælk i. Er du eller dine kolleger ikke typerne, der drikker kaffen sort, eller vil du kunne tilbyde dine kunder mælk til kaffen, så har Freehand Coffee Company et stort udvalg af mælkeprodukter.

FREEHAND DREAMY

Glutenfri

– Mørk kakao
– Mørk og fyldig smag
– Kakaoindhold på 14,5%

FREEHAND CAFFE´ CACAO

Kraftig smag

– Mørk kakao
– Mørk og fyldig
– Kakaoindhold på 12,3%

PURO CHOKOLADE

Giver et godt energikick

– Cremet
– Fairtrade
– Fra Den Dominikanske Republik

freehand creamer

FREEHAND CREAMER

27,9% fedt

Særdeles velegnet til Cappucino, Café Latte og Wiener Melange


freehand milkpowder

FREEHAND MILKPOWDER

Skummetmælk

– God og autentisk mælkesmag
– Ensartet kvalitet
– Særdeles velegnet til: Cappucino, Café Latte eller Wiener Melange

FREEHAND TOPPING

0,6% fedt

– God og autentisk mælkesmag
– Smagsfuld
– Fyldig

Kakao til erhverv

Når det er koldt udenfor, findes der næsten ikke noget bedre end at kunne lune sig på en god kop varm kakao. Den fyldige smag af kakao kan gøre alles smagsløg glade, og til de, der måske ikke drikker kaffe eller te, er kakao altid godt at kunne tilbyde.

 

Kakaoproduktion er desværre en stor udfordring for vores klima. Hos Freehand Coffee Company tror vi alligevel på, at du godt kan nyde en god kop kakao, samtidig med at du yder et bidrag til at gøre verden til et bedre sted at være.

Derfor bestræber vi os på at kunne tilbyde mere bæredygtige og Fairtrade mærkede kakaoprodukter, der er blevet produceret og høstet under ordentlige og miljørigtige forhold. Til at holde din kakao varm tilbyder vi også nedbrydeligt engangsservice.

freehand dreamy kakao
puro fairtrade chokolade kakao

Lækre kaffeprodukter til din kaffeløsning

Hvilke kakaoprodukter du skal vælge kommer helt an på din kaffemaskine og behovet for at kunne lave varm kakao i din virksomhed. Fælles for alle vores varianter er dog den gode smag og kvalitet.

 

Til kaffemaskiner og vendingautomater, der kan lave varm kakao, sælger vi chokolade og kakao med højt kakaoindhold, og til de fødevareintolerante har vi også glutenfri kakao.

 

Til de, der måske ikke har en kaffeløsning til virksomheden, der kan servere varm kakao, har vi også kakaopulver til varm kakao i små breve. De er praktiske i virksomheder, hvor der måske ikke bliver drukket så meget kakao, men hvor du gerne stadig vil kunne tilbyde dine kolleger en kop varm kakao.

 

De er ligeledes praktiske at have med til møder sammen med eksempelvis brev te og instant kaffe, så dine kunder og gæster selv kan vælge, hvad de har lyst til at drikke. 

Mælkepulver til erhverv

Har du en kaffeløsning i virksomheden, som kan brygge jer både lækker café latte og latte macchiato? Så skal din kaffemaskine også have mælk eller mælkepulver hertil for at få den helt rigtige smag, som man kender den fra caféerne og kaffebarerne.

 

Hos Freehand Coffee Company har vi et udvalg, der dækker de fleste behov. Fælles for alle vores produkter er den høje kvalitet og den gode smag, der er med til at fuldende enhver kaffeoplevelse.

 

Som virksomhed føler vi et ansvar for at hjælpe med at gøre verden til et bedre sted, hvorfor vi også tilstræber os på at fylde vores sortiment med økologiske og mere bæredygtige mælkeprodukter. Hos Freehand Coffee Company har vi kvalitetsmælkeprodukter til enhver situation.

 

Til almindelig sort kaffe har vi små minimælksversioner, der er lige til at komme i kaffen, ligesom vi har creamer sticks, der gør din kaffe blød og lækker. Til kaffemaskiner fører vi et stort udvalg af mælkepulver lavet på rigtig mælk, hvilket uden tvivl giver den bedste smag. 

freehand creamer

De rigtige mælkeprodukter til din kaffeløsning

Kan din kaffemaskine brygge spændende kaffer ud over den traditionelle sorte kaffe, kan du finde lækker topping hos Freehand Coffee Company.

 

Den bløde topping giver en lækker crema til kaffen og tilføjer derudover rigtig god smag. Vores mælkeprodukter skal naturligvis kombineres med de bedste bønner, som du også finder i vores sortiment af lækre kaffer.

 

Er du i tvivl om, hvilke mælkeprodukter er de bedste til din kaffeløsning, kan du læse mere om de forskellige muligheder her. Du er også velkommen til at ringe til os, så vi kan fortælle dig mere om vores ingredienser.