Franke kaffemaskiner

Franke logo

Få skræddersyet den helt rigtige Franke kaffemaskine

En kaffemaskine fra Franke bidrager positivt til din arbejdsplads, og med den helt rigtige kaffeløsning glæder du ikke kun dine kolleger, men også de gæster og kunder, der måtte slå vejen forbi din virksomhed.

Hos Freehand Coffee Company har vi mange års erfaring og viden at trække på, og det giver dig de bedste forudsætninger for at få skræddersyet den perfekte kaffeløsning til jeres virksomhed.

Ud fra dybdegående behovsanalyser af din virksomhed samt dine ønsker sammensætter vi det helt rigtige tilbud, så dit kontor eller arbejdsplads får lige præcist det, der skal til for at skabe den bedste oplevelse med nemme og brugervenlige Franke kaffemaskiner og selvfølgelig velsmagende kaffe.

Franke a1000
Franke_a800

Derfor skal du vælge en Franke maskine

Franke er ikke kun stærke inden for salg af kaffemaskiner de er med at skabe vidunderlige kaffeoplevelser til dine kunder.

Med vores uovertrufne ekspertise og erfaring inden for kaffeindustrien kan vi hjælpe dig med at levere kopkvalitet, mens du løser eventuelle udfordringer, der står i vejen for din kaffeforretning, uanset størrelsen på dine ambition.

For uanset hvilken forretning du driver, ved vi, at det handler om mere end kaffe. Det handler om øjeblikket.

Franke værdsætter og forener økologiske, sociale, og økonomiske mål.

Franke ser ikke kun bæredygtighed som en social forpligtelse, men også som en væsentlig andel af den langsigtede virksomhedssucces.

I de senere år har de allerede opnået meget på dette område og er forpligtet til konsekvent at forbedre vores aktiviteter til gavn for deres mange interessenter, de øger samtidig deres effektivitet og finder nye, miljøvenlige og bæredygtige løsninger.

Franke_kaffemaskine
Franke_a1000

Franke FoamMaster™ - Mælkeskum i barista kvalitet

Uovertruffen kvalitet af mælkeskum ses på konsistens og tykkelse af skum.

Dette kan justeres individuelt pr. drik og kunstneriske lag kan oprettes med Franke maskinernes Foam system Enestående konsistens selv ved høje output og krav.

Mulighed for at udfolde sig kreativt og der kan laves drikkekombinationer med kold og varm mælk.

Mulighed for to mælkesorter med de to parallelle kølekredsløb, idealt til forskellige mælkesorter og mælkealternativer

SE VORES UDVALG AF FRANKE KAFFEMASKINER

Se vores udvalg af Franke maskiner her. Vi har et udvalg der matcher de fleste kontor miljøer