Prisberegner

Læs mere om maskinerne, og find din pris pr. kop nederst på siden.

Master Barista

Til jer, der går efter et bredt udvalg. Maskinerne anvender mælkepulver, hvilket betyder, at I får en forenklet drift og rengøring.

PSL 50 ES

Master Barista Espresso 50 er en del af kaffeautomatserien fra Spengler, der både kan bruges som bordmodel eller monteres på underskab i samme design. 

spengler_psl_es_50
Brooklyn_kaffemaskiner

Brooklyn

Master Barista Brooklyn er en særdeles robust og driftssikker kaffemaskine som bygger bro mellem funktionalitet, lækkert skandinavisk design og har markedets største touchskærm

Sao Paulo

Aequator Sao Paulo byder på en flot designet kaffeløsning, med simpelt touch system for let betjening. Aequator Sao Paulo er en espressomaskine, der kræver minimalt vedligehold. Kaffemaskinen har høj oppetid og er meget driftsikker.

sao-paulo

Supreme Barista

Til jer, hvor kun det bedste er godt nok. Maskinerne anvender frisk mælk, hvilket giver en sublim kaffeoplevelse.

Faema X15

Forkæl dine medarbejdere, gæster og kunder med en Supreme Barista X15, så er i altid sikret en sublim kop kaffe. Maskinen er pribelønnet med en Red Dot Award for sit smukke og stilrene udtryk.

Faema_x15
Franke_800

Franke A800

Supreme Barista Franke A800 er en slidstærk, driftssikker, støjsvag maskine og bygger på Frankes over 100 årige erfaring med ar producere espressomaskiner.

Beregn din pris pr. kop

Vi har gjort det let for dig at beregne en samlet totalpris på jeres næste kaffeløsning. Ved at indtaste blot få oplysninger om jeres ønsker til maskine og antal medarbejdere, så kan du lynhurtigt beregne et konkret tilbud på en lækker kaffeløsning

Hos Freehand Coffee skriver vi det med småt med STORT.

Vores tilbud er 100% gennemskueligt og uden overraskelser. Klik her for at læse om beregningsgrundlaget:

*OBS! Prisen er baseret på en løsning med 1 kaffemaskine. Alt afhængigt af de fysiske rammer på lokationen kan det give mening at opsætte mere end én maskine. Lad vores rådgivere hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning til netop jeres behov*

få en kaffeløsning i dag!

Vi dækker hele landet og stiller op til et gratis uforpligtende møde, hvor vi tager udgangspunkt i jeres individuelle behov.

For I skal naturligvis have den rigtige løsning til den rigtige pris – og husk – vi vil aldrig anbefale en kop kaffe som vi ikke selv vil drikke.
Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup