Prisberegner

Læs mere om maskinerne, og find din pris pr. kop nederst på siden.

PSL 50 ES

Master Barista Espresso 50 er en del af kaffeautomatserien fra Spengler, der både kan bruges som bordmodel eller monteres på underskab i samme design. 

Spengler brooklyn

Brooklyn

Master Barista Brooklyn er en særdeles robust og driftssikker kaffemaskine som bygger bro mellem funktionalitet, lækkert skandinavisk design og har markedets største touchskærm

Sao Paulo

Aequator Sao Paulo byder på en flot designet kaffeløsning, med simpelt touch system for let betjening. Aequator Sao Paulo er en espressomaskine, der kræver minimalt vedligehold. Kaffemaskinen har høj oppetid og er meget driftsikker.

sao-paulo
Franke_800

Franke A800

Supreme Barista Franke A800 er en slidstærk, driftssikker, støjsvag maskine og bygger på Frankes over 100 årige erfaring med ar producere espressomaskiner.

Hos Freehand Coffee skriver vi det med småt med STORT.
Beregningen baserer sig på en totalomkostning og indeholder følgende:
  • Leje af maskine i 60 mdr. Ingen restværdier.
  • Premium serviceaftale, der indeholder alle udgifter til reservedele, arbejdsløn, filterskift mm. Vi rykker ud indenfor max 8 timer ved evt nedbrud.
  • Kaffeforbrug til det beregnede antal kopper. Baseret på 100% højkvalitets arabica kaffe
Beregningen indeholder IKKE:
  • Mælk/mælkepulver, kakao, kopper, te mm
  • Rengøringsprodukter

*OBS! Prisen er baseret på en løsning med 1 kaffemaskine. Alt afhængigt af de fysiske rammer på lokationen kan det give mening at opsætte mere end én maskine. Lad vores rådgivere hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning til netop jeres behov*

Få et tilbud på en kaffemaskiner her