Brooklyn

Brooklyn er en af vores flagskibs kaffemaskiner, når vi taler fuldautomatiske espressomaskiner. Med det moderne og skandinaviske design, kraftfulde espressokværn, driftssikkerhed og lette betjening, får du her en kaffemaskine der passer ind i de fleste miljøer, hvor kaffe og kvalitet er i højsæde.

Kopper pr. dag
0
medarbejdere
0
Kaffeglæde
0 %
PSL Brooklyn

Touch skærm

15’’ touch multimedia skærm

Støjsvag

Fanless power – Ingen støj i standby

el-sparefunktion

Intelligent el-sparefunktion A++

Moderne design og kvalitet

Master Barista Brooklyn er en særdeles robust og driftssikker kaffemaskine som bygger bro mellem funktionalitet, lækkert skandinavisk design og har markedets største touchskærm.

Multimedia skærmen har mulighed for at vise informationer, reklamer, firma profil eller andet, både som pauseskærm og under produkt udlevering.

Trykreguleret espressobrygger der laver både den gode kop kaffe og den perfekte espresso. I samarbejde med det unikt optimerede temperatur styring af mælk og kakao, giver dette den perfekte barista kvalitet på alle drikke

Beregn din månedlige pris og din pris per kop her

prøv vores beregner, og find frem til hvor meget en Brooklyn kaffemaskine koster. Vores tilbud er 100% gennemskueligt og uden overraskelser. Vi skriver nemlig det med småt – MED STORT.

 

Prisen er baseret på en løsning med 1 kaffemaskine. Alt afhængigt af de fysiske rammer på lokationen kan det give mening at opsætte mere end én maskine. Lad vores rådgivere hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning til netop jeres behov

Et hav af fordele

Skab 100% kaffeglæde

Få et uforpligtende tilbud på en Brooklyn