LØS TE TIL ERHVERV

Se vores udvalg af løs te til erhverv, lige her. De er økologiske og bidrager til en mere bæredygtig hverdag og fremtid.

løs te til erhverv

Løs te

Hos Freehand Coffee Company er vi kaffeentusiaster, det er ingen hemmelighed. VI har dog også en stor passion for velsmagende te. Nogle gange findes der nemlig ikke noget bedre end at lune sig på en god kop te. Til de, der ikke drikker kaffe, er det også altid en god ide at kunne tilbyde eksempelvis kakao eller te. 

RHUBARB HYGGE

Sort te med bergamottesmag

– Smag af vanilje og rabarber
– Mild og uforglemmelig frugtsmag
– Sort te

CAPTAIN EARL GREY

Sort te med bergamottesmag

– Naturlig smag
– Organisk dyrkning
– “all time favorite”

SWEETHEART LIQUORICE

Aromatiseret og krydret grøn te

– Smag af lakrids og frisk mynte
– Fortryllende duft og smag
– Fra skandinavien

FRUIT WAVE

Aromatiseret grøn te

– Smag med passion og papaya
– Frugteksplosion
– Forførende duft

DAVID RIO TIGER SPICE

Cremet traditionel te

– Kendt fra diverse caféer
– Fuld af smag
– Indien

DAVID RIO FLAMINGO VANILLA

Cremet sort te

– Uden sokker og koffein
– Eksotiske ingredienser
– Indien

Løs te til erhverv

Der er et stort marked for varme drikke. Ligesom der findes et hav af forskellige kaffer og måder hvorpå, du kan brygge din kaffe, så er der også mange forskellige te brands og metoder til at lave den helt rigtige te. Er du og dine kolleger store tedrikkere, eller har I én eller et par favorit-teer, som I altid sværger til, så kan det være en god ide at vælge løs te til din virksomhed. 

 

Hos Freehand har vi et stort udvalg af varianter, der kommer i praktiske poser. Denne te er nem at dosere i et te filter eller lignende, og efter det har trukket i den anbefalede tid, har du en god og velsmagende te. Løs te er især ideelt, hvis du har behov for at lave store kander med te ad gangen til eksempelvis møder og til spisning.

løs te til erhverv