Nayax Betalingsløsninger

Læs mere om Nayax betalingsløsning herunder, og bliv klogere på hvordan vi kan hjælpe dig med en overskuelig og brugervenlig betalingsløsning til din virksomhed. Vi har både åbne og lukkede systemer, til store såvel som små virksomheder.

Nayax betalingsløsning

Få det smarte nayax betalingsløsning – Det skal være nemt at trække en sodavand i sodavandsautomaten og et lækkert mellemmåltid i snackautomaten. Det skal ligeledes være nemt at trække en kop kaffe i kaffemaskinen og en del af den samlede brugeroplevelse ligger også i betalingssystemet. Det skal være nemt, overskueligt og hurtigt at betale for sine varer, og vi tilstræber os på altid at tilbyde de nyeste og mest brugbare systemer, du kan stole på. Nayax er både et sikkert men også nemt system at anvende.

Hos Freehand Coffee Company samarbejder vi med Nayax kortbetalingssystem. Det er et system, hvor der kan betales med næsten alle typer af betalingskort, så hvad end dine kunder vil betale med Visa eller MasterCard, så får de mulighed for at gøre det med dette system. Nayax har et hav af fordele som du kan drage fordel af, herunder et komplet pengeløst system med flere forskellige betalingsmuligheder.

Smarte og nemme betalingsløsninger hos Freehand Coffee Company

Hos Freehand Coffee Company er vi specialiseret i at tilbyde integrerede betalingsløsninger til kaffemaskiner, vandautomater og andre vendingautomater. Nøgleordene for os er, at det skal være nemt og bekvemt samt brugervenligt at oprette og anvende, og derfor er du altid sikker på at få de mest brugervenlige betalingssystemer hos Freehand Coffee Company. 

Vi kan tilbyde dig og din virksomhed, stor som lille, betalingssystemer med integreret kantinesystem. Dette kantinesystem indeholder blandt andet: 

•    Komplet nayax betalingsløsning
•    Kreditkorts betalingsløsninger for automater
•    PC-Baseret system som giver brugerne adgang til at købe både i automater og kasseterminaler
•    Mønt baserede systemer
•    Magnetkort
•    Chip kort
•    Kontaktløs
•    Åbne/Lukkede kreditkort systemer
•    Internet kreditkort systemer

Ønsker du og din virksomhed i stedet et betalingssystem eller kortsystem, hvor betalingen i stedet foregår i et lukket internt system, så kan vi også hjælpe dig med det. Vi har nemlig også samarbejde med virksomheder, der kan være behjælpelige med at lave sådan en løsning til din virksomheds behov. Kontakt os for at høre nærmere, eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med henblik på en uforpligtende snak omkring dette.

VIL DU HAVE EN nayax betalingsløsning?

Udfyld formularen herunder og book et helt uforpligtende møde, hvor vi sammen snakker og skræddersyer den løsning der passer bedst til dig og din virksomhed.