Kaffeløsning til virksomheder

Freehand Coffee Company leverer kaffeløsninger til alle typer virksomheder. Vi har mange års erfaring og betjener i dag over 3.000 danske virksomheder.

kaffemaskiner

Kaffeløsninger til virksomheder

Vil du gerne løfte kaffeniveauet på kontoret? Eller vil i gerne tænke i bæredygtige baner? Hos Freehand Coffee Company levere vi skræddersyet kaffeløsninger til virksomheder. Vi har mange års erfaring at trække på, hvilket giver sig til udtryk i vores kaffeløsninger.

Sammen med jer, skræddersyer vi den helt rigtige kaffeløsning til jeres virksomhed. Vores kaffeløsninger til virksomheder har fokus på bæredygtighed, det gælder både kaffen og kaffemaskinerne. Det kan være svært at vælge den helt rigtige kaffeløsning til ens virksomhed, og det er her vi kommer ind i billedet.

Franke a1000
Michael og elise freehand way

The Freehand Coffee Way

Med vores ”Freehand Coffee Way” starter vi med en behovsafklaring, hvor vi finder ud af hvilke smagspræferencer i har, hvor lang tid I har til rengøring, installationsforhold og jeres fokus på bæredygtighed.

Dernæst laver vi en vurdering, som danner grundlaget for den kaffeløsning, vi mener passer bedst til jeres behov. Herefter kommer vi med en anbefaling, som er skræddersyet lige netop til jeres virksomhed.

Vi kommer ligeledes og installere kaffeløsningen, samt indstiller smagen, mængde af vand og billeder på kaffemaskiner.

Når vi indgår en kaffeaftale, er det et langvarigt forhold, hvor vi er i løbende dialog om jeres kaffeløsning, hvis der skulle opstå spørgsmål, eller I gerne vil have indstillet kaffemaskinen anderledes.

Der vil altid være mulighed for at enten udvide kaffeløsningen, eller granske den hvis der er noget i ikke bruger.

kaffeløsninger med fokus på bæredygtighed til virksomheder

Vores kerne kompetence kaffeløsninger med fokus på bæredygtighed. Vores kaffe og ingredienser er økologiske og sikrer at bonden bag bønden, får en fair betaling.

F.eks. med vores Puro kaffe, kan du være med til at sikre regnskov i kaffeproducerende lande. For hvert kilo puro kaffe du køber, freder du 20 m2 regnskov.

Vores Freehand Coffee produkter er ligeledes produceret med fokus på  bæredygtighed, og vi donerer 5% af omsætningen til vores Freehand Foundation. Du kan læse mere om Freehand Foundation her.


Sammen giver vi en hånd til bæredygtigheden. For det er nemlig bittersødt at drikke kaffe. Kaffeindustrien er unfair, hvis vi ikke sikrer at bonden bag bønden, får den betaling som fortjent.

Vores bæredygtige rejse spænder over mange kaffebønder, lande, reservater, certificeringer, verdensmål og formål.

Franke a1000

Udregning og dokumentation: klik her

Beregn hvor meget regnskov du kan redde, med valget af FReehand Coffee Company

prøv vores beregner, og find frem til hvor meget regnskov du har og/eller kan redde, ved vælge Freehand Coffee Company som leverandør, samt køber en puro ingrediensaftale.

For hvert kg. puro kaffe du køber, er du med til at rede 20 m2. regnskov. 

Puro coffee logo
World+Land+Trust
kaffemaskiner

Kaffemaskinen i kaffeløsningen

Vi har et stort udvalg af kaffemaskiner, som alle kan levere god kaffe, er energivenlige og yderst brugervenlige. De kan også individuelt noget, som andre måske ikke kan.

F.eks. kan vores Franke A1000 kaffemaskine udlevere Iced Coffee, med et dedikeret modul til lige netop dette. Alle drikke som udleveres af maskinen kan tilpasses til den individuelle bruger, så man altid kan få den kaffe man elsker.

De fleste af vores kaffemaskiner kører ofte automatiske rengøringsprocesser, så i altid er sikret en god og behagelig smag i kaffe. 

Ydermere, er de nemme at tilpasse og betjene, hvilket gør alle brugere til baristaer. For det er lige netop Baristakvalitet man får med en kaffeløsning fra Freehand Coffee.

Vi har flere forskellige typer af kaffemaskiner, herunder fuldautomatiske espressomaskiner, semi automatiske kaffemaskiner, industri kaffemaskiner, instant kaffemaskiner og kapsel kaffemaskiner. 

Energivenlige kaffeløsninger til virksomheder

Vores kaffemaskiner er energivenlige. Med et lav energiforbrug og intelligent el sparer funktion, er du med til at spare på strømmen når du vælger en energivenlig kaffeløsning til virksomheden.

Vores Spengler kaffemaskiner tilpasser sig til jeres kaffemønstre, og ved hvornår i som regel møder ind på arbejde og hvornår i går hjem. Når der ikke er nogle på kontoret, går kaffemaskinen i dvale. Modsat når I møder ind på arbejde, vil kaffemaskinen automatisk tænde og være klar til at serverer kaffe.

Generelt er vores kaffemaskiner energimærket A+, så I er sikret den mest energivenlige kaffeløsning til jeres virksomhed.

Energivenlige kaffemaskiner
teknikker kaffemaskine

Service af kaffeløsning

Når man har en kaffeløsning, er det vigtig også at have service. Med en serviceaftale fra Freehand Coffee Company, er du med til at sikre din kaffemaskine og kaffeløsning en lang levetid.

Vi er specialister i at genbruge reservedele og reparere kaffemaskinerne, så vi ikke skal hen og købe nye dele hele tiden. Vores Service teknikere er professionelle specialister, og kan hurtig finde frem til eventuelle fejl eller problemer.

Generelt er det altid en god ide at få tjekket kaffemaskinen med jævne mellemrum, så man altid kan holde den opdateret og i top form.

Vi har fire forskellige serviceaftaler, og sammen med en rådgiver finder vi den serviceaftale der passer bedst til jeres virksomhed.

Kaffeløsninger til virksomheder i alle størrelser

Vores kaffeløsninger spænder vidt og bredt i forhold til størrelser og kompleksitet. Om det er en virksomhed med +1000 medarbejdere eller en lille virksomhed med 3 ansatte, har vi kaffemaskiner og kaffeløsninger der passer ind.

Vi leverer kaffeløsninger til alle former for virksomheder, herunder kontorer, hoteller, Uddannelser, butikker, hospitaler og plejecentre, industri og frabrikker, caféer og restauranter samt mange andre.

Vi har erfaring med de helt store kaffeløsninger, som er komplekse og hvor flere elementer skal kunne passe sammen og vi har ligeledes erfaring med de mindre kaffeløsninger, som bare skal kunne levere god og lækker kaffe.

I og med vi er eksperter i at skræddersy kaffeløsninger, behovsafklarer vi altid sammen med jer. Vi spørger blandt andet ind til, hvor mange i er, hvor ofte er der gæster der skal have god kaffe, hvad er det daglige behov og hvor stor kapacitet skal kaffemaskinen kunne udlevere.

Ydermere spørger vi ind til, hvilke typer af kaffemaskiner i gerne vil have. Skal det væres store fuldautomatiske kaffemaskiner der er nemme og hurtige, eller vil i gerne have semiautomatiske espressomaskiner, så i kan nørde med kaffen.

Med andre ord, sammensætter vi den helt rigtige løsning til jer, og sammen øger kaffeglæden og medarbejderglæde i jeres virksomhed.

manuel espressokaffemaskiner eller fuldautomatisk kaffemaskiner
kaffehjørne

Fællesarealer og kaffehjørner

Vi ved alle, at kaffemaskinen ofte er mødestedet, og der hvor de gode kollegiale samtaler foregår. ”hvordan har din weekend været?” eller ”Hvordan takler vi lige den her opgave?” bliver ofte udvekslet foran kaffemaskinen, og derfor skal atmosfæren også være god og hyggelig.

Hos Freehand Coffee Company er vi eksperter i kaffehjørner og hyggelige kaffe fællesarealer. Med en møbelløsning fra Freehand Coffee, integrere vi komplette møbler ind i jeres kaffehjørne eller fællesareal.

Vi samarbejder med INVENTA hvor vi får leveret komplette kaffemøbler der er skræddersyet. Vores kaffemøbler kan nemt tilpasses og derved skræddersyes til jeres kaffehjørne. Vi kan også opsætte grafiske elementer på møblerne, som f.eks. miljøbilleder, logoer og meget andet.

Personlig tilpasning af kaffemaskinen

Typisk har en kaffemaskine en touchskærm. Denne skærm kan nemt og hurtigt tilpasses. Vil i gerne have en speciel video eller virksomhedsbranding på skærmen, er der rig mulighed for dette.

På nogle af vores kaffemaskiner, som f.eks. Spengler kaffemaskinerne, er det muligt at opsætte grafiske elementer på selve kaffemaskinen. Dette kan væres i form af et light up display der sidder under touchskærmen, eller folie på siden af kaffemaskinen.

Dette er med til at give kaffemaskine og jeres kaffeløsning et lidt mere personligt touch. Vi guider jer igennem hele processen, så i får det bedste resultat muligt.

Personliggør kaffemaskinen

Gør som +3.000 andre virksomheder

Vi betjener +3000 kunder i Danmark, og det siger jo lidt om hvad en kaffeløsning fra Freehand Coffee Company kan.

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup