KAFFEMASKINER TIL INDUSTRI

Industri kaffemaskine, bryganlæg eller kolbemaskine. Der findes mange navne. Når valget falder på en kaffemaskine til kontoret i stedet for en kaffeautomat, er valget heller ikke lige som nemt som man ellers skulle tro.

 

Alle industri kaffemaskiner og bryganlæg er forskellige og har hver deres fordele. Det gælder om at finde den kaffeløsning som passer til dit behov og til dine faciliteter i køkken, kantine eller opholdsrum

industri kaffemaskiner til erhverv

Industri kaffemaskine & Kolbemaskine

Med en industri kaffemaskine i storkøkkenet, kantinen, opholdsrum eller frokoststuen på arbejdspladsen, er I sikret kaffe brygget af formalet kaffe og duften af frisk brygget kaffe vil være en kærkommen hilsen. Om det skal være en kaffemaskine eller et bryganlæg til kontoret, afhænger af mængden af kaffe, der skal brygges, samt om der er behov for at fylde mange termokander i løbet af dagen.

animo m-serie

Let, elegant og hurtig

Coffee Queen CQ2

Bryganlæg med stor kapacitet

COFFEE QUEEN DOBBELT

Stor kapacitet og råt design

ANIMO BRYGANLÆG

Vinder af Red Dot Design 2018

MELITTA M170

Professionelt bryganlæg

industri kaffemaskiner til kontoret

Hos Freehand Coffee Company har vi industri kaffemaskiner, kolbebryggere og bryganlæg der passer til enhver arbejdsplads om det er i offentlige institutioner, kontorer eller i andet erhverv.

 

Freehand Coffee Company’s bryganlæg og industri kaffemaskiner er særligt velegnet til hospitaler, sygehuse, skoler, storkøkkener, industri eller andre offentlige eller private erhvervs arbejdspladser.

 

Industri Kaffemaskine eller kolbemaskine brygger kaffe på formalet kaffe nemt og hurtigt. Det er muligt at få industri kaffemaskiner til fast vandtilslutning eller med manuel påfyldning af vand.

 

Desuden kan kolbemaskiner og industri kaffemaskiner fås med mulighed for at brygge 1 eller 2 kander kaffe samtidigt.

industri kaffemaskiner til erhverv
animo kombi

indsutri kaffemaskiner og bryganlæg til det store behov

Et kaffebryganlæg elle ren industri kaffemaskine brygger kaffe på formalet (filter) kaffe i store kaffebeholdere på enten 5 liter, 10 liter eller 20 liter tanke. Dette kaldes også batch-bryg. Fra tankene kan kaffe hældes på kander og termokander eller tappes direkte i koppen.

 

Ved de fleste bryganlæg og industri kaffemaskiner er det også muligt bestille en variant med varmtvandshane, hvor det er muligt at tappe varmt vand til te.

 

Bryganlæg og industri kaffemaskiner er særligt gode til steder, hvor der er der stilles krav til høj kapacitet så som produktionskøkkener, kantiner, storkantiner mv.

Løft kaffeniveauet på kontoret

Løft kaffeniveauet på kontoret og book et møde med en af vores rådgivere samt en smagsprøve