Industri kaffemaskine

Industri kaffemaskine, bryganlæg eller kolbemaskine. Der findes mange navne. Når valget falder på en kaffemaskine til kontoret i stedet for en kaffeautomat, er valget heller ikke lige som nemt som man ellers skulle tro.

Alle industri kaffemaskiner og bryganlæg er forskellige og har hver deres fordele. Det gælder om at finde den kaffeløsning som passer til dit behov og til dine faciliteter i køkken, kantine eller opholdsrum.

Industri kaffemaskine & Kolbemaskine

Med en industri kaffemaskine i storkøkkenet, kantinen, opholdsrum eller frokoststuen på arbejdspladsen, er I sikret kaffe brygget af formalet kaffe og duften af frisk brygget kaffe vil være en kærkommen hilsen.

Om det skal være en kaffemaskine eller et bryganlæg til kontoret, afhænger af mængden af kaffe, der skal brygges, samt om der er behov for at fylde mange termokander i løbet af dagen.

industri kaffemaskine animo m-serie

ANIMO M-SERIE

Let og elegant

- Nem at betjene
- Portionsposer el. formalet kaffe
- Varmeplade(r) på toppen

BRYGANLÆG
indsutri-kaffemaskiner__0002_Coffee-queen-cq2

Coffee queen CQ 2

Kaffemaskine med stor kapacitet

- Sikrer en ensartet kaffekvalitet
- Autosluk funktion
- Varmelegeme på toppen

KOLBEMASKINE
industri kaffemaskine coffee queen dobbelt

COFFEE QUEEN DOBBELT

Stor kapacitet og råt design

- Lavt strømforbrug (Energimærke A+)
- Manuel vandopfyldning eller fast vand
- Lav krav til rengøring

KOLBEMASKINE
industri kaffemaskine animo kombiline

ANIMO COMBI-LINE BRYGANLÆG

Vinder af Red Dot Design Award 2018

- Signal- og skærmbesked, når kaffen er klar
- Separat udlevering af te/varmt vand
- God til et stort kaffeforbrug

BRYGANLÆG
melitta-m170

Melitta m170

Professionel og elegant kaffemaskine

- Afkalkningscensor
- Antidryp funktion
- 150 kopper kaffe på 1 time

BRYGANLÆG

Skal i have en kaffemaskine til kontoret?

Hos Freehand Coffee Company har vi industri kaffemaskiner, kolbebryggere og bryganlæg der passer til enhver arbejdsplads om det er i offentlige institutioner eller i det private erhverv.


Freehand Coffee Company’s kaffemaskiner og bryganlæg er særligt velegnet til hospitaler, sygehuse, skoler, storkøkkener, industri eller andre offentlige eller private erhvervs arbejdspladser.

Kaffemaskine eller kolbemaskine brygger kaffe på filterkaffe (formalet kaffe) nemt og hurtigt. Det er muligt at få industri kaffemaskiner til fast vandtilslutning eller med manuel påfyldning af vand.

Desuden kan kolbemaskiner og kaffemaskiner fås med mulighed for at brygge 1 eller 2 kander kaffe samtidigt, altså med enkelt eller dobbelt bryg.

Bryganlæg fra freehand coffee

Et kaffebryganlæg brygger kaffe på formalet (filter) kaffe i store kaffebeholdere på enten 5 liter, 10 liter eller 20 liter tanke. Dette kaldes også batch-bryg. Fra tankene kan kaffe hældes på kander og termokander eller tappes direkte i koppen.

 

Ved de fleste bryganlæg er det også muligt bestille en variant med varmtvandshane, hvor det er muligt at tappe varmt vand til te.

Bryganlæg er særligt gode til steder, hvor der er der stilles krav til høj kapacitet så som produktionskøkkener, kantiner, storkantiner mv.

Hvilken industri kaffemaskine?

En industri kaffemaskine findes med flere forskellige løsninger, alt afhængigt af, om den skal kunne brygge en eller to kander samtidigt.

Skal det være med fast vandtilslutning eller skal kaffemaskinen fyldes med vand manuelt? Derudover er det muligt at have varmtvandshane til tapning af tevand til termokander eller direkte i koppen.

Bryganlæg er særligt velegnet til brygning af kaffe i rigtig store mængder. Her fås bryganlægget med tønder med 5 liter, 10 liter eller 20 liters kapacitet. Derudover er det muligt at få bryganlæg med taphane til varmt vand til tevand til termokander eller direkte i koppen.

Leder du efter andre automater? Hos Freehand Coffee Company A/S kan du også få sodavandsautomater og vandautomater.

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup