FORMALET KAFFE TIL ERHVERV

Find formalet kaffe til erhverv hos Freehand Coffee Company.

Når vi her hos Freehand Coffee Company udvælger vores formalet kaffe, er det ikke kun ud fra den samlede smagsoplevelse. Det er også med et helt særligt fokus på bæredygtighed.

formalet kaffe

Vi har selv smagstestet alle vores kaffer, og derfor sælger vi kun det, som vi selv vil drikke. Kun på den måde er vi sikre på, at du får en god kaffeoplevelse, når du vælger et af vores produkter. Det gælder også vores formalet kaffe. Hos Freehand Coffee Company finder du et stort udvalg af formalede kaffer, som især er velegnet til kolbe, bryggemaskiner og vores innovative friskbrygmaskine 100% Arabica bønner eller en blanding af Robusta bønner og Arabica bønner.

Freehand Amor Formalet

Freehand Amor Malet

Frugtige og blomsteragtige aromaer

- Mellemristet
- Økologiske Arabica bønner
- Sydamerika

FAIRTRADE OG ØKOLOGISK
Freehand Arena Formalet

Freehand Arena

Intens smag og er fint malet

- 90% Arabica og 10% Robusta
- Mellemristet
- Sydamerika

pruo dark roast formalet

Puro Dark Roast

Balance mellem syrlighed og sødme

- 100% Arabica
- Mørkristet
- Peru Honduras

Puro Organic

Toner af chokolade og citron

- 100% Arabica
- Mellemristet
- Peru Hodnuras

FAIRTRADE OG ØKOLOGISK
Puro noble formalet

Puro Noble

Livlig smag

- 80% Arabica og 20% Robusta
- Mellemristet
- Syd- og Mellemamerika

Formalet kaffe til erhverv

FORMALET KAFFE TIL ERHVERV 

Hos Freehand Coffee Company synes vi, at livet er for kort til ligegyldig kaffe. Derfor arbejder vi hver dag på at tilbyde dig og din virksomhed rigtig god kaffe, således at du og dine kolleger kan nyde en velsmagende kop kaffe – med god samvittighed. 

Alle vores formalede kaffer er håndplukket på grund af deres gode og fyldige smag, og hvad end du eller dine kolleger er til en mild, syrlig eller aromatisk kaffe, så finder du det hos Freehand Coffee Company. Vi har blends, der består af en blanding af Robusta og Arabica bønner, og hælder du og dine kolleger mest til kaffe, der er lavet på 100 % Arabica bønner, så har vi også det.

KAFFE TIL DIN VIRKSOMHED

Vi tror nemlig på, at vi sammen kan være med til at gøre verden til et bedre sted at være – kop for kop. I vores formalet malede kaffe varianter finder du derfor et bredt udvalg af økologisk og mere bæredygtig kaffe, der bærer forskellige certificeringer såsom Fairtrade og Rainforest Alliance samt forskellige økologiske mærkninger. 

Er du i tvivl om, hvilken slags formalet kaffe du skal vælge til din virksomhed, så står vores dygtige medarbejdere hos Freehand Coffee Company altid klar til at vejlede dig. Vi har stor erfaring med at matche virksomheder med den rigtige kaffeløsning og de rigtige kaffer, som du og dine kolleger vil nyde. Er du i stedet på udkig efter helbønner til din kaffemaskine, eller er du måske interesseret i at prøve vores økologiske kaffe kapsler, så hjælper vi dig også gerne på vej. 

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup