PURO Noble

Vores Puro Fino Formalet er den direkte pendant til Puro Fino kaffebønnerne. Vores Puro Fino, er et mellemristet kaffeblend af 100% Arabica kaffebønner, fra Central-og Sydamerika. Ved første tår, bliver man lynhurtigt mødt af en helt klassisk kaffesmag. Fino kaffen er virkelig en All-Around kaffe, hvilket hurtigt giver sig til udtryk. Puro Fino har en god og fyldig krop, lækker creme, god syrlighed, søde aromaer og frugtige noter. Puro Fino er en elegant blanding, hvor de fleste kan være med.

Puro Fino er for dig, der godt kan lide en god All-around kaffe, uden for mange overraskelser eller komplekse smagsnuancer. Kaffen egner sig godt til stort set alle typer kaffe. Om du er til espresso, caffe latte, amerciano, Flat white eller noget helt fjerde, så er Puro Fino et oplagt valg. 

Bønnerne der er brugt til Puro Fino er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og smag. Og for hvert kg. Puro Fino kaffe du køber, freder vi 20m2 regnskov i de kaffeproducerende lande.  Læs mere om vores Puro projekt lige her – https://freehandcoffee.dk/puro/


Puro Fino kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Derefter bliver de malet, pakket og sendt afsted.

puro noble formalet kaffe

Livlig velduftende smag

Ristningsgrad
Mellemristet

Bønner
80% Arabica og 20% Robusta
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Peru, Colombia, Guatemala, Uganda & Honduras

Pakning
1 pose = 1000 gram
9 poser = 1 coli

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
Fairtrade og World land trust

noble