Franke A800

Franke A800 er en kraftfuld og pålidelig kaffemaskine. Med to bønnebeholdere, separat vandudlevering af te vand og det patenteret mælkeskums system, er du sikret der er noget til alle brugerne. Franke A800 er en stærk og holdbare kaffemaskine, der sikrer ensartet kvalitet i hver kop kaffe der bliver brygget.

Kopper pr. dag
0
medarbejdere
0
Kaffeglæde
0 %
Franke certified partner
franke a800

Foammaster

Patenteret mælkeskum – FOAMMASTER - barista kvalitet

10,4" touch skærm

10,4” touch Multimedia display

EasyClean

Fuldautomatisk EasyClean skylning og rengørings program.

kraftuld og pålidelig

Forkæl dine medarbejdere, gæster og kunder med en Franke A800, så er I altid sikret en sublim kop kaffe. Den kraftfulde espressokværn, sørger for den perfekte formalingsgrad, når i skal brygge kaffe.

Franke A800 er særdeles slidstærk, driftssikker, støjsvag kaffemaskine, der bygger på FRANKES over 100 årige erfaring med at producere espressomaskiner.

Multimedia skærmen har mulighed for at vise informationer, reklamer, firma profil eller andet, både som pauseskærm og under produkt udlevering. Indsæt brandingvideoer, slideshow fra firmafesten eller noget helt tredje.

Beregn din cirkapris pr. mdr.

prøv vores beregner, og find frem til cirka hvor meget en Franke A800 koster. Vores tilbud er 100% gennemskueligt og uden overraskelser. Vi skriver nemlig det med småt – MED STORT.

Prisen er baseret på en løsning med 1 kaffemaskine.

Alt afhængigt af de fysiske rammer på lokationen kan det give mening at opsætte mere end én maskine. Lad vores rådgivere hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning til netop jeres behov

Et hav af fordele

Skab 100% kaffeglæde

Få et uforpligtende tilbud på en Franke A800