PSL ES 50

PSL ES 50 er en driftsikker og pålidelig fuldautomatisk espressomaskine fra CREM. Denne kaffemaskine er en af vores Flagskibs kaffemaskiner, da det er en All-around espressomaskine, der passer ind i de fleste miljøer, hvor kaffe er en vigtig ressource.

Kopper pr. dag
0
medarbejdere
0
Kaffeglæde
0 %
PSL Espresso 50

Barista kvalitet

Med personlig tilpasning

Stilfuldt design

Kombination af enkelt, klassisk og moderne design

Energimærke a++

Kaffeautomaten er energimærket med A++

Kvalitet fra Spengler

PSL ES 50 50 er en del af kaffeautomatserien fra CREM, der både kan bruges som bordmodel eller monteres på underskab i samme design.

Automatens enkle og klassiske moderne design kombineret med easy-touch displayet giver brugeren en unik visuel kaffeoplevelse.

PSL ES 50 er en kanon kaffemaskinen, hvor kvaliteten altid kan smages. Den kraftfulde espressokværn, sikrer en god og fin formalingsgrad. Der er selvfølgelig mulighed for tilpasning af formalingsgraden.

Beregn din månedlige pris og din pris per kop her

prøv vores beregner, og find frem til hvor meget en PSL ES 50 koster. Vores tilbud er 100% gennemskueligt og uden overraskelser. Vi skriver nemlig det med småt – MED STORT.

Prisen er baseret på en løsning med 1 kaffemaskine.

Alt afhængigt af de fysiske rammer på lokationen kan det give mening at opsætte mere end én maskine. Lad vores rådgivere hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning til netop jeres behov

Et hav af fordele

Få et uforpligtende tilbud på en PSL ES 50