Niagara

NIAGARA-serien er særligt egnet til større kantiner, restaurationer og barer, hvor vandkøleren skal levere iskoldt drikkevand til mange gæster på samme tid. NIAGARA-serien har en stor køleflade som sikrer en større startkapacitet og vedvarende kapacitet – også når der er allermest travlt.

0 s
pr. liter
0 l.
kapacitet
0 bar
Vandtryk
friskvand niagara

20 SEK/L

1 liter koldt vand eller vand med brus på 20 sekunder

Indbygningsmodel

Særligt egnet til kantiner, restauranter og barer

7 liter

Kapacitet på op til 7 liter

Stor køleflade og kapacitet

NIAGARA-serien er særligt egnet til større kantiner, restaurationer og barer, hvor vandkøleren skal levere iskoldt drikkevand til mange gæster på samme tid.

NIAGARA-serien har en stor køleflade som sikrer en større startkapacitet og vedvarende kapacitet – også når der er allermest travlt. Kølesystemet suppleres af en isbank som gør nedkølingen hurtigere og mere effektiv.

NIAGARA Indbygningsmodel er særligt velegnet til indbygning i køkken, bar, restaurant og under en bordplade. Desuden har indbygningsmodellen den fordel, at vandkøleren bliver afskærmet fra gangarealer og lignende, som kan være afgørende i forhold til brandmyndigheder eller særlige brancheorienterede hygiejnekrav

Et hav af fordele

Vi opbevarer dine informationer i op til 6 måneder, ift. GDPR-lovgivning. Ved indsendelse af kontaktformular, godkender du at vi opbevarer dine oplysninger og vi må kontakte dig.