Tag kaffetesten
KONTAKT OS

Te, kakao og mælk m.m.

Det er vigtigt at huske teen. Cirka 1 ud af 10 varme drikke er te eller kakao. Hos Freehand har vi nøje udvalgt en række teer der tilfredsstiller den kræsne tedrikker’s behov. Med fokus på både høj kvalitet og ansvarlighed, som vi ved kan smages. Vores kakao har højt kakaoindhold og smager himmelsk.

Prøv også vores Alpro havredrik, der er testet på vores espressomaskiner og som imødekommer især yngre kaffedrikkeres behov.

RHUBARB HYGGE

Løs sort te med Rabarber og vanilje smag

CAPTAIN EARL GREY

Løs sort te med bergamottesmag

SWEETHEART LIQUORICE

Løs Aromatiseret og krydret grøn te

FRUIT WAVE

Løs Aromatiseret grøn te

DAVID RIO TIGER SPICE

Cremet traditionel Chai te

DAVID RIO FLAMINGO

Cremet sort Chai te

CAPTAIN EARL GREY

Sort te med bergamottesmag

SUNRISE BREAKFAST

Sort assam te med maltnoter

CEYLON’S SECRET

Sort te fra Sri Lanka

LUCKY IRISHMAN

Sort te med grønne kaffebønner

BABY IT’S COLD OUTSIDE

Sort te, krydret med kanel, vanilje og æble

CHINA GREEN JEWEL

Grøn te fra Yunnan

CHEEK TO CHEEK

Rooibos te

RHUBARB HYGGE

Sort te med vanilje og rabarber

SWEETHEART LIQUORICE

Krydret grøn te

NORDIC BLUEBERRY

Aromatiseret frugtteblanding

FRUIT WAVE

Aromatiseret grøn te

APPLE MORINGA AFFAIR

Frugtte med æble, kvæde & moringablade

BLACK CURRANT

Aromatiseret hvid te

DYNAMIC DAY

Aromatiseret grøn te

TURMERIC GINGER

Aromatiseret krydderi og urtete

MOROCCAN MINT

Aromatiseret blanding med grøn te

DARLING PEACH

Aromatiseret hvid te

BLUE SKY CHAMOMILE

Urtete med søde kamilleblomster

PURO CITRON

En Grøn te med ægte citron

PURO ÆBLE KANEL

Æble kanel te

PURO SKOVFRUGT

Frugtig te med ægte blåbær og hindbær

PURO ROOIBOS

Rooibos te

PURO PURE MINT

Grøn te blandet med mint blade

PURO MINT

Grøn te blandet med mint blade

PURO HYBEN

Hybente med delikate urte

PURO GRØN TE

100% grøn te

PURO ENGLISH

Klassisk english breakfast te

PURO EARL GREY

Klassisk earl grey

PURO BLODAPPELSIN

Frugtte med ægte blodappelsin

PURO JORDBÆR

Frugtte med ægte jordbær

PURO KAMILLE

Klassisk kamillete

PURO JASMIN

Klassisk grøn te med jasmin

PURO CITRONGRÆS

Grøn te fra Sri lanka

PURO INGEÆR APPELSIN

Forfriskende te

PURO TE MIX

12 forskellige teprodukter

PUKKA LOVE

Velduftende blomster og urter

PUKKA RELAX

Kamille, fennikel og lægestokroserod

PUKKA SUPREME MATCHA

Helbladet grøn te

PUKKA CLEAN MATCHA

Økologisk grøn te

PUKKA PEPPERMINT

Søde FairWild lakridsrødder

PUKKA CINNAMON

Lakrids og kanel

PUKKA VANILLA CHAI

Koffeinfri Vanilla Chai

PUKKA ELDERBERRY

Dyb-lilla farve fuld af smag

PUKKA CHAI

Original Chai te – en eksotisk blanding

PUKKA ENGLISH

Elegant English Breakfast te

PUKKA GORGEOUS

Forfriskende bergamotte

PUKKA CHAMOMILE

3 kombinerede kamille i en

PUKKA LEMONGRASS

Citrongræs og ingefær

PUKKA MANUKA

Citron, Ingefær og Manuka honning

PUKKA CHAM VANILLA

En skøn kop økologisk kamille te

PUKKA THREE MINT

Forfriskende oplevelse

PUKKA COLLECTION

5 unikke teoplevelser

FREEHAND DREAMY

Chokoladedrik med fyldig og mørk smag

FREEHAND CAFFE KAKAO

Chokoladedrik med mørk og fyldig smag

PURO CHOKOLADE

Løs Aromatiseret og krydret grøn te

freehand creamer

FREEHAND CREAMER

27,9% Fedt

freehand milkpowder

FREEHAND MILKPOWDER

Skummetmælksbaseret

freehand topping

FREEHAND TOPPING

0,6% Fedt

ALPRO BARISTA

Baristakvalitet

SCHLAGFIX HAVREDRIK

10% fedt

te

Te i din kaffeløsning

Der findes et væld af forskellige kaffevarianter, og hvilken man er til kommer helt an på ens smag. Det samme gælder te. Blot fordi vores te er lavet med omtanke, er det ikke ensbetydende med, at der er gået på kompromis med den gode smag.

Livet er for kort til kedelig te, og alle vores varianter har vi smagstestet og godkendt netop på grund af den gode te-oplevelse.

Te kræver ikke meget andet end blot varmt vand. Vandet kan du vælge at koge på den traditionelle måde i en elkedel. Overvejer du dog en kaffeløsning fra Freehand Coffee Company, er der dog mange af vores kaffemaskiner, der kan lave kogende vand med det samme. Det er hurtigere og nemmere end at skulle fylde kedlen med vand og vente på, at det koger. Du er også sikker på at få vand, der har den perfekte temperatur til din te. 

Hos Freehand Coffee Company kan du få din te på den måde, du foretrækker. Om du skal vælge brev te eller løs te, kommer helt an på hvad du og din virksomhed er mest til, og hvad der er mest praktisk i jeres tilfælde.

Er du i tvivl om, hvilken form for te du skal vælge, og hvilke varianter af te du skal kunne tilbyde i din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte Freehand Coffee Company.

Er du og dine kolleger store tedrikkere, eller har I én eller et par favorit-teer, som I altid sværger til, så kan det være en god ide at vælge løs te til din virksomhed.

Hos Freehand har vi et stort udvalg af varianter, der kommer i praktiske poser. Denne te er nem at dosere i et te filter eller lignende, og efter det har trukket i den anbefalede tid, har du en god og velsmagende te. Løs te er især ideelt, hvis du har behov for at lave store kander med te ad gangen til eksempelvis møder og til spisning.

Er du på udkig efter en samlet kaffeløsning til din virksomhed, hvor te-drikkerne kan få te fra jeres kaffemaskine, og leder du også efter en leverandør af te fra brands med bæredygtighed i fokus, til enhver smag, så leverer vi også et stort udvalg af lækre smagsvarianter.

Kakao og mælk med kaffebønner

Kakao, mælk og havredrik i din kaffeløsning

Selvom Freehand Coffee Company er en kaffevirksomhed, så går vi højt op i at kunne tilbyde kvalitetsdrikke til enhver. Det gælder også kakao.

Al vores kakao er blevet valgt ud fra det høje indhold af kakao, og det er din garanti for at få den bedste kakaooplevelse i hver eneste kop.

Ligesom der findes mange slags kaffer og kakaoer, så findes der også forskellige måder at drikke den på. Nogle vil have den sort, andre med sukker, og nogle er mest til kaffe med mælk i. 

Kakaoproduktion er desværre en stor udfordring for vores klima. Hos Freehand Coffee Company tror vi alligevel på, at du godt kan nyde en god kop kakao, samtidig med at du yder et bidrag til at gøre verden til et bedre sted at være.

Derfor bestræber vi os på at kunne tilbyde mere bæredygtige og Fairtrade mærkede kakaoprodukter, der er blevet produceret og høstet under ordentlige og miljørigtige forhold. Til at holde din kakao varm tilbyder vi også nedbrydeligt engangsservice.

Hvilke kakaoprodukter du skal vælge kommer helt an på din kaffemaskine og behovet for at kunne lave varm kakao i din virksomhed. Fælles for alle vores varianter er dog den gode smag og kvalitet.

Til kaffemaskiner og vendingautomater, der kan lave varm kakao, sælger vi chokolade og kakao med højt kakaoindhold, og til de fødevareintolerante har vi også glutenfri kakao.

Til de, der måske ikke har en kaffeløsning til virksomheden, der kan servere varm kakao, har vi også kakaopulver til varm kakao i små breve. De er praktiske i virksomheder, hvor der måske ikke bliver drukket så meget kakao, men hvor du gerne stadig vil kunne tilbyde dine kolleger en kop varm kakao.

De er ligeledes praktiske at have med til møder sammen med eksempelvis brev te og instant kaffe, så dine kunder og gæster selv kan vælge, hvad de har lyst til at drikke. 

Har du en kaffeløsning i virksomheden, som kan brygge jer både lækker café latte og latte macchiato? Så skal din kaffemaskine også have mælk eller mælkepulver hertil for at få den helt rigtige smag, som man kender den fra caféerne og kaffebarerne.

Hos Freehand Coffee Company har vi et udvalg, der dækker de fleste behov. Fælles for alle vores produkter er den høje kvalitet og den gode smag, der er med til at fuldende enhver kaffeoplevelse.

Som virksomhed føler vi et ansvar for at hjælpe med at gøre verden til et bedre sted, hvorfor vi også tilstræber os på at fylde vores sortiment med økologiske og mere bæredygtige mælkeprodukter. Hos Freehand Coffee Company har vi kvalitetsmælkeprodukter til enhver situation.

Til almindelig sort kaffe har vi små minimælksversioner, der er lige til at komme i kaffen, ligesom vi har creamer sticks, der gør din kaffe blød og lækker. Til kaffemaskiner fører vi et stort udvalg af mælkepulver lavet på rigtig mælk, hvilket uden tvivl giver den bedste smag. 

Havredrik er kendt for sin minimale miljømæssige påvirkning. Den kræver mindre vand og landbrugsjord sammenlignet med traditionel komælk. Ved at vælge havredrik viser din virksomhed et klart engagement i at reducere sin økologiske fodaftryk og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Havredrik er en kilde til værdifulde næringsstoffer, herunder fibre, vitaminer og mineraler. Den er ofte beriget med vitamin D, B2 og B12, der styrker medarbejdernes immunsystem og energiniveau.

Havredrik er alsidig og kan bruges på samme måde som komælk i kaffe, te, smoothies, bagværk og meget mere. Den smager skønt og tilføjer en let nøddeagtig smag til drikkevarer og retter. Havredrik er derfor ideel til at imødekomme forskellige præferencer og kreative opskrifter på arbejdspladsen.

Giv dine medarbejdere muligheden for at nyde denne velsmagende, havredrik på arbejdspladsen. Med havredrik viser din virksomhed ansvarlighed, både for medarbejdernes sundhed og for planeten. Lad os sammen gøre en positiv forskel, en kop havredrik ad gangen.

Skab kaffemagi med vores tilbehør

Udfyld formularen, og lad os tage en snak om hvordan vi skaber god kaffemagi i jeres virksomhed

Få en smagsprøve

Udfyld formularen, og få en gratis smagsprøve samt en kaffesnak om hvordan vi kan løfte jeres kaffeniveau

Få en en kaffesnak

Udfyld formularen, og lad os tage en snak om hvordan vi skaber god kaffemagi i jeres virksomhed

Få et tilbud indenfor 24 timer

Udfyld formularen, og lad os tage en snak om hvordan vi skaber god kaffemagi i jeres virksomhed