Puro Compañero Espresso Blend

Vores Puro Compañero kaffebønner, er et mørk ristet espressoblend af 80% Arabica og 20% Robustabønner, fra Puro, Uganda og Honduras. Ved første tår bliver du hurtigt mødt af en rund og sød smag, med en mellem til lav syrlighed. Kaffen har en let krop og en flot creme samt en velduftende karakter. Med vores Puro Compañero kaffe får du en kaffeoplevelse i hver tår – Her kan alle være med.

Puro Compañero er velegnet som espresso, eller andre stærke kaffedrikke grundet den meget runde og lette krop. Ydermere bidrager de sødlige aromaer, til en all-around god kop kaffe. Dog er Puro Compañero også rigtig god til andre kaffetyper, da den er nem at gå til.  

Puro Compañero bønnerne er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og smag. Og for hvert kg. Puro Compañero kaffebønner du køber, freder vi 20m2 regnskov i de kaffeproducerende lande.  Læs mere om vores Puro projekt lige her – https://freehandcoffee.dk/puro/

Puro Compañero kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Dette kan smages og bør opleves.

puro companero kaffebønner

Kraftfuld, men lækker kaffeoplevelse

Ristningsgrad
Mellemristet

Bønner
80% Arabica og 20% Robusta
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Peru, Uganda og Honduras

Pakning
1 pose = 1000 gram
9 poser = 1 coli

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
EU økologi, Fairtrade og World land trust

companero