Fiorenzato Ducale Tall

Espressomaskinen Fiorenzato Ducale er designet med henblik på at gøre maskinen nem at betjene. Maskinen er særdeles driftssikker og har et minimalt behov for vedligeholdelse. Den manuelle steamerfunktion giver dig mulighed for at steame mælken så den matcher dine kunders smag og personlige præferencer til perfektion. Maskinen har en i øjenfaldende æstetik og design, der vil bidrage til at skabe ægte Cafestemning. Og vigtigst af alt – den laver en sublim espresso med den delikat crema så du kan skabe kaffeglæde hos dine gæster.

Damphaner
0
Dosering
0
Kaffeglæde
0 %
Fiorenzato Ducal Tall

Vandvarmer

Varm nemt vand op, med den indbyggede vandvarmer

Programmerbar

4 programmerbare doseringer

Pumpe

Indbygget volumetrisk pumpe

Robust stel i rustfrit stål

Med sit unikke design viser Fiorenzato Ducale stolt sine forsyningsgrupper og er indkapslet i en robust stel af rustfrit stål, der sikrer en lang og pålidelig levetid.

Ducale har termisk afbalancerede doseringsgrupper, der sikrer en konstant forsyning af espresso, takket være dens avancerede varmeveksler og opvarmningssystem med varmt vand.

Fiorenzato Ducale er utvivlsomt en enestående maskine, ideel til caféer, barer, restauranter og hoteller, hvor den virkelig kan brillere.

Et hav af fordele

Få et uforpligtende tilbud på en Fiorenzato Ducale Tall