Freehand Firmly

Vores Freehand Firmly Roasted Espresso er et mellem ristet blend af 100% Arabica bønner fra Sydamerikas højland. Freehand Firmly bønnerne har en kort ristningstid ved høj temperatur, hvilket gør at bønnerne bibeholder de friske og frugtige aromaer. Ved første tår bliver du mødt af en nødlig, sød og frugtig smag, hvor syrligheden lige er til at ane. Kaffen har en dejlig og mild eftersmag, hvor de fleste kan være med.

Freehand Firmly egner sig særlig godt til mælkebaserede drikke, såsom iskaffe med sirup, Latte Macchiato, Flat white eller lign. Dog kan kaffen sagtens drikke som espresso eller Americano, da bønnerne har en dejlig og frisk smag. Firmly bønnerne, er en All-Around bønne, hvor de fleste kaffedrikkere kan være med.

Firmly bønnerne er nøje udvalgt hvor de vigtigste udvalgspunkter er kvalitet. Firmly kaffebønnerne er til dig, der godt kan lide en mild kaffe, med nødlige og frugt aromaer.

Firmly kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Dette kan smages og bør opleves.

freehand firmly kaffebønner

Friske og frugtige aromaer

Risteningsgrad
Mellemristet

Bønner
100% Arabica-bønner
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Sydamerika

Pakning
1 kasse = 6 poser
1 pose = 1000 gram

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
Freehand Foundation og Rainforest Alliance

firmly