Freehand Gently

Vores Freehand Gently espresso kaffe er en mellem ristet espressoblend, af 75% Arabica og 25% Robusta kaffebønner fra Syd- og Mellemamerikas højland. Kaffen her er rig på smag, hvilket også er det første indtryk man får når man tager en tår. Du bliver blandt andet mødt af karamelliseret chokolade og råsukker aromaer, understøttet af nødde aromaer. Gently kaffebønnerne har en længere ristningstid, hvilket gør smagene lige det mere intense.

Kaffen har en fyldig krop og en lav syrlighed, hvilket egner sig særlig godt til mælkedrikke, såsom Caffe latte, latte macchiato og flat white. Dog ikke sagt, at den ikke kan bruges til andet – Gently kaffebønnerne kan bruges i stort set alle kaffedrikke, da disse betegnes som en All-around kaffebønner, grundet den lave syrlighed og den gode kaffesmag.

Gently bønnerne er nøje udvalgt, hvor kvaliteten er den vigtigste faktor. Gently er til dig, der godt kan lidt en kaffe med sødlige og karamelliserede aromaer og en lang eftersmag af råsukker.

Gently kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Dette kan smages og bør opleves.

Karamelliseret chokolade- og råsukkeraroma

Ristningsgrad
Mellemristet

Bønner
75% Arabica og 25% Robusta
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Syd- og Mellemamerika

Pakning
1 kasse = 6 poser
1 pose = 1000 gram

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
Freehand Foundation og Rainforest alliance

gently