Puro Fuerte

Vores Puro Fuerte, er et mørkristet espressoblend af 50% Arabica og 50% Robusta bønner, fra Peru, Colombia, Guatemala, Uganda og Honduras. Ved første tår, bliver du med det samme mødt af en fyldig krop, lav syrlighed, noter af chokolade og en let krydret eftersmag. Kaffen har en bitter undertone, hvilket bidrager til en velafbalanceret kop kaffe, hver gang!

Puro Fuerte er som skabt til mælkebaserede drikke grundet tonerne af bitter chokolade, hvilket går hånd i hånd med mælkebaserede drikke. Feurte er ligeledes også god som espresso, eftersom du får en lav syrlighed og en let bitterhed. Fuerte bønnerne er til dig, der godt kan lide en alsidig bønne, der kan bruges i de fleste sammenhæng.

Puro Fuerte bønnerne er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og smag. Og for hvert kg. Puro Fuerte kaffebønner du køber, freder vi 20m2 regnskov i de kaffeproducerende lande.  Læs mere om vores Puro projekt lige her – https://freehandcoffee.dk/puro/

Puro Fuerte kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Dette kan smages og bør opleves.

puro fuerte kaffebønner

Varm velafbalanceret kop

Ristningsgrad
Mørkristet

Bønner
50% arabica 50 % robust
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Peru, Colombia, Guatemala, Uganda og Honduras

Pakning
1 pose = 1000 gram
9 poser = 1 coli

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
Fairtrade og World land trust

fuerte