Puro Noble

Vores Puro noble kaffebønner, er et mellemristet kaffeblend af 80% Arabica og 20% Robusta bønner fra Peru, Colombia, Guatemala, Uganda & Honduras. Ved første tår bliver du mødt af en rund, fyldig og fin smag, med søde undertoner og let syrlighed. Eftersmagen er let krydret og med citrusnuancer. Kaffen har en lækker og gylden creme og en fantastisk duft.

Puro noble er velegnet til Café Creme, Americano eller Lungo. Dog ikke sagt at den ikke kan bruges i andet, for det kan den sagtens. Grundet den runde og fyldige smag, kan kaffen bruges til stort set det meste. Her får du en kaffe, der kan drikkes af de fleste.

Puro Noble bønnerne er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og smag. Puro Noble er for dig, der godt kan lide en kaffe der er lige til at gå til, og som kan bruges til det meste – Og for hvert kg. Puro Fino kaffebønner du køber, freder vi 20m2 regnskov i de kaffeproducerende lande.  Læs mere om vores Puro projekt lige her – https://freehandcoffee.dk/puro/

Puro Noble kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Dette kan smages og bør opleves.

puro noble kaffebønner

Livlig velduftende smag

Ristningsgrad
Mellemristet

Bønner
80% Arabica og 20% Robusta
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Peru, Colombia, Guatemala, Uganda & Honduras

Pakning
1 pose = 1000 gram
9 poser = 1 coli

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
Fairtrade og World land trust

noble