Puro Dark Roast

Puro Oranic Dark Roast er den ”onde” storebror til vores Puro Organic. Puro Organic Dark roast er et mørkristet kaffeblend, bestående af 100% Arabica kaffebønner, fra Peru og Honduras højland. Ved første tår, er du ikke tvivl om det er kaffe du drikker. Kaffen er intenst, kraftfuld og fyldig. Puro Organic Dark Roast har en fyldig krop og en lettere sødlig aroma. Selvom kaffen er intens, er den ikke syrlig og formår at balancere mellem intensitet og sødme.

Puro Organic Dark Roast er et oplagt espressovalg, da den har intensiteten til en rigtig god espresso fuld af smag. Dog kan kaffen snildt bruges i mange andre sammenhæng, da kaffesmagen vil skinne igennem hver gang.

Puro Organic Dark Roast bønnerne er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og smag. Disse bønner er til dig, der godt kan lide en stærk og fyldig kop kaffe, uden det bliver for syrligt – Og for hvert kg. Puro Organic Dark Roast kaffebønner du køber, freder vi 20m2 regnskov i de kaffeproducerende lande.  Læs mere om vores Puro projekt lige her – https://freehandcoffee.dk/puro/

Puro Organic Dark Roast kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Dette kan smages og bør opleves.

puro dark roast kaffebønner

Balance mellem syrlighed og sødme

Ristningsgrad
Mørkristet

Bønner
100% arabica
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Peru & Honduras

Pakning
1 pose = 1000 gram
9 poser = 1 coli

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
EU Økologi, Fairtrade og World land trust

organic dark roast