Puro Organic

Puro Oranic er et mellemristet kaffeblend, bestående af 100% Arabica kaffebønner, fra Peru og Honduras højland. Ved første tår af vores lækre Puro Organic, bliver du hurtigt mødt af frugtige, chokolade agtige og lettere syrlige smage. Kaffen har en god krop, flot creme og er en god, nem kaffe at gå til.

Puro Organic er som skabt til Americano eller lungo. Dog ikke sagt at bønnerne ikke kan bruges til andet – Hvis du er til en let espresso, uden alt for meget intensitet, eller er til en Flat White med gode og milde undertoner, vil Puro Organic være et godt valg.

Puro Organic bønnerne er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og smag. Disse bønner er til dig, der godt kan lide en god og klassisk, mild kaffe uden alt for mange overraskelser – Og for hvert kg. Puro Organic kaffebønner du køber, freder vi 20m2 regnskov i de kaffeproducerende lande.  Læs mere om vores Puro projekt lige her – https://freehandcoffee.dk/puro/

Puro Organic kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Dette kan smages og bør opleves.

puro organic kaffebønner

Toner af chokolade og citron

Ristningsgrad
Mellemristet

Bønner
100% arabica
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Peru & Honduras

Pakning
1 pose = 1000 gram
9 poser = 1 coli

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
EU Økologi, Fairtrade og World land trust

puro organic