Puro Hounduras Single Origin

Vores Puro Single Origin, er et mellemristet espressoblend af 100% Arabica kaffebønner fra Honduras højland. Ved første tår, bliver du hurtigt mødt af en frisk citrussmag med krydrede undertoner. Kaffen har en god syrlighed og en velafbalanceret smag. Fordi det er en single origin bønne fra Honduras, er syrligheden automatisk lidt skarpere, men lad dig ikke skræmme – Kaffen er fuld af god smag.

Puro Single Origin er rigtig god som Americano, eller som Cafe Creme grundet syrligheden. De lækre citrusnuancer man får fra Single Origin bønnerne skal opleves – kaffe smagen kan variere fra år til år.

Puro single Origin bønnerne er nøje udvalgt på baggrund af kvalitet og smag. Puro Single Origin er for dig, der godt kan lide en syrlig kop kaffe, der samtidig har nogle lidt dybere krydrede undertoner – Og for hvert kg. Puro Single Origin kaffebønner du køber, freder vi 20m2 regnskov i de kaffeproducerende lande.  Læs mere om vores Puro projekt lige her – https://freehandcoffee.dk/puro/

Puro Single Origin kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Dette kan smages og bør opleves.

puro origin kaffebønner

Citrusnuancer og krydret undertoner

Ristningsgrad
Mellemristet

Bønner
100% arabica
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Honduras

Pakning
1 pose = 1000 gram
9 poser = 1 coli

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
EU Økologi og Fairtrade

origin