*Punkter markeret med ( * ) er tilkøb*

Hjælpen er nær når du har en serviceaftale

Oplever du, at din kaffemaskine ikke virker optimalt? Så kan du nemt og hurtigt bestille service via vores serviceportal, eller ved at ringe på vores telefonnummer #NUMMER.

Alt efter hvilken serviceaftale du har, kan du forvente at få serviceret din kaffemaskine indenfor 16 arbejdstimer. Vi står altid klar med hjælp, hvis kaffemaskinen skulle hænge lidt med næbet.

Vi har højt uddannede teknikere, som sikrer at din kaffemaskine får meget længere levetid. Alle vores teknikere får grundige kurser, samt har en teknisk baggrund.

Dette bidrager både til en mere bæredygtig kaffeløsning, da du ikke skal have helt nye kaffemaskiner og helt nye dele, men derimod genbrugte maskiner og reservedele. Vi dækker hele landet, og kommer gerne en gang for meget end en gang for lidt.

Vi anbefaler altid at have en serviceaftale

Med en serviceaftale på din kaffemaskine, er du ALTID sikret at få repareret din kaffemaskine, hurtigst muligt.

Vi kender det alle sammen, at man lige skal have en dejlig kop morgenkaffe, men kaffemaskinen virker desværre ikke lige på det tidspunkt.

Dette kan du forebygge mest muligt, ved at tegne en serviceaftale. Og ja, det kan godt betale sig fremfor at tilkøbe service hvis kaffemaskinen går i stykker.

Vores teknikere er kaffespecialister

Freehand Miko teknikere, drikker alle kaffe, og ved hvordan en god kop kaffe skal smage inden de kører igen.

Alle teknikere får grundkursus i kaffe samt smag. Vi indstiller og optimerer din kaffemaskine når der bliver lavet service, så du altid er sikret den gode smag som du kender.  

Fordelen ved at have en serviceaftale

Der er et hav af fordele, ved at have en serviceaftale til din kaffemaskine. For det første, er du altid sikret hurtig service (indenfor 16 arbejdstimer) hvis kaffemaskinen oplever driftsstop.

Du får et fast hoved eftersyn 1 gang årligt, hvilket bidrager til en meget længere levetid! Ydermere får du en online servicerapport, så du altid kan følge samt sms-service.

Vi lover fuld transparens. En anden fordel, er at du betaler en fast pris, fremfor at skulle bestille og betale for individuel service, hvor responstiden kan være længere en med en serviceaftale.

Ved enkelte serviceaftaler får du gratis kalkfilterskift, hvilket bidrager til at vandet kvalitet altid er i top.

Klokkestøbervej 3, 5230 Odense M & Hørskætten 18, 2630 Tåstrup