Freehand Verde

Freehand Verde er vores nyeste skud på stammen. Verde bønnerne er et mellem/mørkristet kaffeblend, af 100% Arabica bønner fra Nicaragua og Peru. Ved første tår, bliver man med det samme mødt af syrlige og frugtige aromaer, hvor citrus og blomster følger lige efter. Bønnerne er høj på syrlighed, hvilket bidrager til den friske og citrusagtige smag. Kaffen er cremet og har en lettere krop, samt en lettere krydret eftersmag.

Freehand Verde kaffebønnerne er velegnet som klassiske kaffedrikke, såsom americano, cortado eller lungo. Dog ikke sagt at Verde bønnerne ikke kan bruges i andet! Bønnerne kan sagtens bruges til mælkebaserede drikke, dog med vær obs på syrlighed og bland gerne op med sukker eller sirup.

Verde bønnerne er nøje udvalgt på baggrund af kvaliteten. Verde kaffebønnerne er til dig, der godt kan lide en syrlig kaffe, hvor citrusagtige aromaer er i højeste sæde.

Verde kaffebønnerne er ristet i vores risteri i Belgien, hvor vi har ansat ristere med mange års erfaring indenfor faget. Dette kan smages og bør opleves.

freehand verde kaffebønner

Let strejf af citrus & blomster

Risteningsgrad
Mellem-/Mørkristet

Bønner
100% Arabica-bønner
Be-BIO-02 – Ikke EU Jordbrug

Oprindelse
Nicaragua / Peru

Pakning
1 kasse = 6 poser
1 pose = 1000 gram

Holdbarhed
Uanbrudt: 18 mdr. efter produktionsdato
Anbrudt: 21 dage

Certificeringer
Eu øko, Freehand Foundation og Rainforest Alliance

verde